11 Sims waar je nachtmerries van krijgt

Deze Sims-spelers zijn allemaal iets te gretig geweest met de sliders

ugly sims

Als kind was De Sims dé manier om je helemaal te laten gaan. Je liet je Sims verdrinken in het zwembad, sloot ze op in een lege kelder of zette ze in de fik.

Maar je liet je waarschijnlijk het meeste gaan bij het creëren van je karakters. Met de sliders kon je ze enorme neuzen of kinnen geven, of helemaal laten verdwijnen. Als je een klasgenoot haatte, maakte je die gewoon super lelijk na in dit spel en vermoordde je daarna zijn Sim. Dat voelde toch best wel goed. Zou dat ook zijn gebeurd bij de Sims in dit rijtje hieronder?

1. Deze horrorshow

bron: Reddit - BunnyIcecream24

Scherpe zeemeerminnen tanden + weerwolf littekens op een bezeten Sims = deze nachtmerrie. Ze ziet eruit alsof ze 's nachts zo voor je raam staat en naar binnen kijkt. Vijf uur lang. Allemaal met deze creepy glimlach. Joker, take notes.

2. Dit monster

bron: Reddit - _myto

Wij weten nu al niet meer wat we moeten zeggen over deze mislukkelingen. Deze Sim staat 's nachts in de hoek van je kamer, de groene ogen twee lichtjes in het donker.

3. Eekhoorn?

bron: Videostill

Ken je die vrouwelijke versies van Alvin and the Chipmunks, de Chipettes? Zingende, dansende eekhoorntjes met kleren aan? Daar doet deze Sim ons vaag aan denken.

4. Het sla-monster

bron: Mod The Sims - CocoMouse

Is het een trol? Het sla-monster? Een groene aap? Deze Sim heeft ook wel iets van Shrek gekruist met een muis. Ze ziet eruit alsof ze van theekransjes houdt en daarna je arm opeet als snack.

5. Sprinkhaan

bron: Instagram - sims_memes_supreme

Oké, deze Sims is een glitch, maar alsnog. De reflectie van de zijkant is enger dan de voorkant. Hij lijkt een beetje op een kip die op je inhakt met die rare snavel.

6. Legolas

bron: Reddit - TheSims4Mods

Deze Sim heeft wel wat van een elf, met die puntoren en dat haar. Tegelijkertijd lijkt het alsof zijn gezicht eraf gesneden is en er van boven en beneden aan wordt getrokken.

7. Perry het vogelbekdier

bron: Videostill - SatchOnSims - YouTube

Heeft verder geen toelichting nodig, toch? De enorme hockeypuck van een neus lijkt op een vogelbekdier. Die kin die daar onderaan hangt, daar doen wij geen uitspraken over.

8. Nog een elf, met facepaint

bron: Mod The Sims - mixa97sr

Wat deze Sim helemaal afmaakt is dat shirt.

9. Dit kleurrijke gedrocht

bron: Videostill

Het mag dan Pride zijn, maar waar is zijn mond? Waarom zitten zijn wenkbrauwen door zijn ogen heen? 10/10 voor het kapsel, maar dat is ook het enige aan deze Sim dat normaal is.

10. Uhm...tsja

bron: Reddit - justwandering24-7

Ze lijkt op een...insect? Met die ogen, in elk geval. Alsof ze je bloed wil drinken. Verder willen wij er gewoon niet te lang naar kijken.

11. De laatste. Beloofd.

bron: Mod The Sims - piggypeach

Wij hebben twee woorden voor je: Doris. Shrek. Hear me out. De felle oogschaduw, de rode lippen, het haar. Zelfs de kleur van de jurk komt redelijk overeen.

Het spijt ons als je vannacht nachtmerries krijgt, maar je hebt toch echt zelf op dit artikel geklikt.

De Leven
  • Reddit - LillyWhiteArt