Yaasss queen: dit zijn de beste Drag Race lip syncs aller tijden

Vanavond (okee vannacht) vindt de finale van S13 van Drag Race plaats. Met wederom een Lip Sync for the Crown, kijken we terug op de beste lip syncs EVER. Hier zijn ze dan, in willekeurige volgorde.

beste lip syncs

1) Sasha Velour vs Shea Coulée, (S9)

Hoe kon het ook anders

2) Dida Ritz vs The Princess (S4)

Een klassiekertje deze. Met de extra pressure dat jazzlegende Natalie Cole zelf aanwezig is. In de woorden van Latrice Royale: "High drag at it's finest."

3) Roxxxy Andrews vs Alyssa Edwards (S5)

Er zijn maar HEEL weinig dingen zo iconisch als dat moment op 0:30. Wig: snatched. Gelukkig zit er nog eentje onder. Bonuspunten voor emotioneel moment en mooie levensles achteraf.

4) Monét X Change vs Valentina (S4)

Okee we houden ontzettend veel van Monét, maar je vergeet een beetje dat ze hier ook nog op het podium staat. Wij hebben deze lip sync inmiddels 500 keer gekeken en gillen elke keer nog weer net zo hard als Trinity en Monique op de achtergrond. Deze lip sync was van Valentina en van NIEMAND anders.

5) Manila Luzon vs Delta Work (S3)

OOK zo'n klassiekertje. Tussen de slippers en gouden legging van Delta zou je toch verwachten dat ze misschien wat meer van de lip sync zou maken, maar nee. Manila lip synct spreekwoordelijk rondjes om Delta heen. Drama! Theater! Broadway! Dat alles en meer.

6) Chi Chi DeVayne vs Thorgy Thor (S8)

Okee SURE die kralen waren een ongelukje, maar maakt dat echt uit? Dit is by far één van de meest emotionele lip syncs uit de hele serie. Minus Thorgy dan, die tussendoor nog even wat aandacht probeert te trekken voor haar lip sync. Maar goed, dat negeren we.

7) Tatianna vs Alyssa Edwards (AS2)

8) Monet X Change vs Dusty Ray Bottoms (S10)

Deze hele lip sync was fantastisch, maar de echte highlight vind je hieronder.

9) Jinkx Monsoon vs Detox (S5)

Zoveel bitterheid na een suikerzoete runway. Uiteindelijk was het geen verrassing dat Jinkx deze lip sync met een Peruaans tintje won over Detox.

Films & Series
  • Videostills