9 Foto's van 2 honden die Halloween gaan winnen dit jaar

Cute!

halloween honden

1) De honden Buster en Beans hebben een baasje die dol is op het maken van kostuums. Maar echt ontzettend dol. Als jij 's avonds op je luie bips je favoriete serie zit te bingewatchen, kun je ervan uitgaan dat er in huize Buster en Beans kostuums gemaakt worden...

2) In de eerste instantie maakte het baasje van de twee honden de kostuums gewoon voor zichzelf en zijn familie en vrienden en iedereen die maar semi-geïnteresseerd leek te zijn in een kostuum. Maar toen adopteerde hij Buster en Beans.

3) En wat bleek? Buster en Beans zijn ook dol op kostuums. Of nou ja, als je het aan hun baasje vraagt, zal hij dat in hun plaats beamen. En eerlijk? Ze lijken er hartstikke content mee.

4) En ze zien er beter uit dan wie dan ook tijdens Halloween. Want zeg nou zelf.... kleine kans dat jij er zelf zo fabulous bij zou lopen.

5) De echte Spongebob en zijn ananas kunnen hier niet aan tippen als je het ons vraagt. Als je even door deze foto's scrollt, zie je trouwens dat hun baasje ook gewoon nog steeds mee doet.

6) Overigens zijn Buster en Beans de beroerdste niet. Ze delen hun creatieve kostuums maar wat graag met het internet om jou te inspireren. Zo kun je misschien toch nog een beetje van hun perfectie overnemen tijdens Halloween.

7) Jij en een vriend kunnen bijvoorbeeld gaan als de bloemetjes en de bijtjes. Wat verwarrend is, want dit zijn dus honden. Maar jullie natuurlijk niet, dus dat komt sowieso helemaal goed.

8) De fantastische kostuums, waaronder ook deze hondenvariant van Master Chef, heeft het blije tweetal en hun baasje inmiddels zo'n 10.000 volgers opgeleverd. Maar daar komt binnenkort vast nog wel eentje bij...

9) Want zeg nou zelf, deze twee good boys, die zelfs met de laatste trends en hypes meegaan, wil je toch in je leven? Staat een stuk leuker op je feed dan al die accounts van kledingwinkels waarvan je de kleding toch niet kunt betalen. Of dit uit eigen ervaring gezegd wordt? Geen idee...