Met deze 3 tips scoor je sowieso een kerstdate

Voor je het weet staan jullie onder de maretak.

daten feestdagen

Virtuele werkborrel, kerstfilmavondjes met je beste vriendin, (online) kerstinkopen doen en waar mogelijk afspreken met vrienden en familie: je agenda puilt er de komende maanden waarschijnlijk van uit. Daten is misschien niet bepaald een prioriteit op dit moment, hoewel het echt wel leuk zou zijn als je iemand had om alle feestvreugde mee te delen. Dus waarom zou je er niet wat tijd aan besteden? Oké, we zitten misschien in lockdown, maar dat betekent niet we helemaal moeten stoppen met daten. We helpen je daarom graag op weg. We zetten drie tips op een rij waar je waarschijnlijk zelf nog niet aan had gedacht.

1) Doe eens gek en probeer een andere app: het is immers bijna kerst 

Klaar met eindeloos swipen en liken in de hoop dat je die kerstdate scoort? Probeer eens een andere app. Probeer Inner Circle eens, deze app is vooral gefocust op het offline ontmoeten van je matches.Het idee is geboren uit frustratie van de Nederlandse oprichter en stelt de belangen van de gebruiker voorop, in plaats van de tijd die je op de app doorbrengt. Op deze manier verspil je geen kostbare tijd aan mensen die het niet waard zijn.

Ook weet je zeker dat degene met wie je praat daadwerkelijk is wij diegene zegt dat 'ie is. Onder andere doordat er achter de app een team van echte mensen zit die alle nieuwe profielen screent. Op deze manier wordt de kans dat je 28-jarige match eigenlijk een 68-jarige man is die op de zolder van zijn ouders woont een stuk kleiner. Tenzij dat is wat je zoekt, natuurlijk!

2. Geef je profiel een opfrisbeurt 

Rond de feestdagen zijn er meer singles online dan ooit, want iedereen wil de gezelligheid van deze dagen natuurlijk het allerliefst met een speciaal persoon delen. Momenteel is het online drukker dan ooit. We zitten immers allemaal weer binnen, het ideale moment om een dating app erbij te pakken. Opvallen is dan zo gemakkelijk nog niet. Maar ook hier heeft Inner Circle een oplossing voor. Het team van de app zorgt ervoor dat ieder profiel enkel bestaat uit foto’s van hoge kwaliteit en dat alle unieke details over de gebruikers erin terugkomen. Op die manier is het makkelijk om je persoonlijkheid te uiten en in contact te komen met mensen die op jouw golflengte zitten. Oh, en omdat je er zeker van bent dat er geen scammers of catfishes actief zijn, hoef je het in ieder geval niet op te nemen tegen profielen die te mooi zijn om waar te zijn.

3. Date sneller offline 

Dit klinkt spannend, maar als er een tijd is om sociaal te zijn, is het wel rond de feestdagen. Je kunt Inner Circle daarom gebruiken om iemand te vinden die ook zin heeft in een spontane date aan de hand van de 'who's up for'-feature. En zeg nu zelf, een date-afspraak in de frisse buitenlucht om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar de mooist verlichtte buurten met een warme chocolademelk in de hand: dat klinkt toch hartstikke dreamy?

Dus als jij er klaar voor bent om ook iemand onder de maretak te ontmoeten dit jaar, moet je Inner Circle zeker proberen. Meld je nu aan!

De Leven
  • Inner Circle