12 passief agressieve briefjes zoals alleen Nederlanders ze kunnen schrijven

Wat een mooi account is dit.

passief agressief

1) Passief agressief zijn is dus boos of geïrriteerd zijn zonder dat daadwerkelijk op die manier te uiten. En daar zijn Nederlanders bijzonder goed in:

2) Het account passiefagressief verzamelt dan ook de mooiste, grappigste en meest passief agressieve briefjes van Nederland.

3) Het leuke is dus dat alles best netjes is opgeschreven, maar je voelt gewoon de woede die er achter schuil gaat.

4) Waarom hebben we het gevoel dat dit door een docent is opgehangen? Of door die ene collega. Je weet gelijk wie.

5) Dit is ook een mooie. Je weet gewoon dat die ene buur zich hier al maanden druk over loopt te maken. En toen was op een dag niet alleen de container vol, maar ook de maat.

6) Dan volgt hier nu een overzicht van de grootste frustratie van iedereen die op kantoor werkt. Collega's die hun eigen servies niet opruimen:

7) Misschien wel de grootste frustratie van iedere, op kantoor, werkende Nederlander. Dat enorme vraagteken ook.

8) Op het toilet precies hetzelfde. We hebben ons allemaal weleens afgevraagd hoe mensen thuis leven, na het binnenstappen van het toilet op kantoor. De maker van dit briefje had er duidelijk geen zin meer in. Of het was gewoon de schoonmaker die toe was aan weekend.

9) Alvast bedankt.

11) Dan nog deze. succes met het indienen van je klachten bij dit bedrijf. Nice idee wel. Gaan wij ook doen.

11) Dit briefje is echt een enorme mood. Deze gaan wij ook uitprinten en ophangen. Gelijk duidelijk, geen gezeik.

12) En tot slot nog even eentje omdat het zo leuk is dat het echte kerstgevoel weer terug is op straat. Zo voel je je toch gelijk helemaal gezellig?

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

De Leven
  • passief agressief via Instagram