Aha! Er is een verborgen spel op Instagram en zo speel je 'm

Game on!!

Instagram spel

Bijna iedereen heeft wel een of twee spelletjes op zijn of haar telefoon staan. Zo speelt de gemiddelde boomer stiekem af en toe Candy Crush en speelt je oma waarschijnlijk Wordfeud. Voor de Gen Z-ers onder ons bestaat een spelletje op de telefoon al gauw uit swipen op een datingapp. Óf in iemands DM sliden om een spelletje te spelen met – jawel – emoji's. Instagram heeft namelijk een verborgen spelletje gemaakt die je kunt spelen in DM.

Doel van het spel

Ironisch is dat de nieuwe Instagram-feature viraal gaat op TikTok, maar men heeft het dus massaal over het nieuwe spelletje. Als je naar Direct Messages gaat en iemand een willekeurige emoji stuurt, krijg je de mogelijkheid om een spelletje te spelen. Het enige wat je hoeft te doen, is op de emoji klikken. Je wordt dan meteen naar het startscherm gestuurd en kunt je game beginnen.

Het is de bedoeling is om te voorkomen dat de emoji van het scherm valt. Dit doe je door met je vinger een platform te verschuiven waarop de emoji kan blijven stuiteren. Hoe langer je de smiley weet hoog te houden, hoe sneller hij begint te stuiteren. Ben je af, dan zie je je high score en krijg je de mogelijkheid om opnieuw te spelen.

@mood.of.lily 🙈 do you know about this new instagram game? . #instagramtips #instagramstories #iphonehack #instagramhack #instagramhacksyoudidntknowabout ♬ original sound - ♪ p l u t o ♪

Goed, hopelijk lees je dit artikel niet onder werktijd, want het spelletje is heel verslavend kunnen we je vertellen!

Trends & Nieuws
  • Adobe Stock