Lekker cringen: 13 Mensen delen hun meest gênante herinnering

Dit is zo'n ongemakkelijk artikel en toch moet je lachen.

cringen genante verhalen

1) "Ik zag een meisje een hamster dragen en vroeg ik hem mocht aaien. Het bleek een muffin te zijn, dus ik ga nu van een klif springen."


2) "Ik werkte in de bediening en iemand vroeg me om extra gepureerde aardappelen. Ik zei dat ze zo gepureerd zijn als ze kunnen zijn."


3) "Een vrouw kwam vanochtend binnen, liep naar de receptie om ons te begroeten en schrok zich toen ineens rot. Ze riep dat ze haar hond vergeten was. Ze was vergeten haar hond mee te nemen. Naar de dierenarts."


4) "Drie jaar geleden wilde een leuke jongen waarmee ik werkte me een 'fist bump' geven. Ik dacht dat hij deed alsof hij een microfoon vasthield dus ik leunde naar voren en zei hoi. Ik heb sindsdien niet meer geslapen."


5) "Ik heb deze week steeds een hoodie van mijn vriend gedragen thuis. Ik wilde hem gisteren teruggeven, maar hij zei dat het niet zijn hoodie was. Op dat moment realiseerde ik me dat ik de trui van de bouwvakker die bij ons aan het werk is heb gedragen. En hij heeft het gezien. ik heb erin geslapen, kwam uit mijn kamer en zei goedemorgen tegen hem. Terwijl ik zijn kleren aan had. Na een week kwam ik erachter, dus ik heb de trui in de kamer gelegd waarin hij werkt. Hij legde hem terug in onze woonkamer. Wat betekent dit? Ga ik nu uit met de bouwvakker? Hij is best oud."


6) "Ik wilde klanten vragen of het eten lekker was, maar kon ineens niet meer nadenken. Ik keek alleen maar naar ze en zei 'mmm?', terwijl ik over mijn buik wreef."


7) "Ik wilde 'medium meal' zeggen tegen een klant bij het voorlezen van z'n bestelling, maar het kwam eruit als 'meep meep'. Ik heb mezelf niet eens verbeterd, ik staarde hem alleen maar aan."


8) "Ik was 8 maanden zwanger toen ik iemand tegenkwam bij een restaurant. Diegene vroeg wat ik kreeg en ik zei 'kip'."


9) "Toen ik 7 was wilde ik me registreren bij de bibliotheek. De vrouw bij de receptie die mijn formulier invulde vroeg 'naam van de vader?' en ik zei: 'en de Zoon en de Heilige Geest."


10) "In de winkel waarin ik werkte wilde ik tegen een klant zeggen dat ik zo terug was en dat het niet lang zou duren. Het kwam eruit als 'Ik kom niet terug' en liep weg."


11) "Ik ging met mijn hond naar de dierenarts en de arts vroeg me mee te lopen en de weegschaal te gebruiken. Ik ging op de weegschaal staan, waarop ze zei: 'Ik bedoelde dat de hond de weegschaal moest gebruiken, mevrouw.'"


12) "Ik knuffelde net de tandarts omdat ik dacht dat hij dat van plan was, maar hij wilde alleen de slab weghalen. Ik denk niet dat ik dit ooit nog kan verwerken."


13) "Ik was pizza aan het bezorgen en kon heel lang het huis van de klant niet vinden. Ik belde hem en liet per ongeluk een 5 minuten lange voicemail achter waarop ik huilde."


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

De Leven
  • Bored Panda
  • The Office