6 Verschillende soorten tabletgebruikers

Onder welke categorie val jij?

tablet accessoires

1) De gadgetfreak

Deze persoon heeft eigenlijk vooral een tablet omdat er een stekker aan kan. Echt gebruiken, daar is geen sprake van. Je hebt immers ook nog 76 andere opties om op online te gaan. Je telefoon, je smartwatch en smart tv, de playstation, de hightech bloempot en een fantastische e-reader. Ook de meeste van deze items gebruik je niet bijzonder vaak. Maar als iemand vraagt of je er eentje hebt, kan je in ieder geval instemmend antwoorden. Enne, komt er eigenlijk binnenkort alweer een nieuwe tablet uit?

2) De accessoirefanaat 

Deze persoon wil alles hebben wat je, op wat voor wijze dan ook, aan een tablet kan verbinden. Probeer een paar tablet accessoires te bedenken en je hebt het. Van een arm voor aan je bureau, tot een beugel voor aan de hoofdsteun van de autostoel en een handige tablethouder die van het apparaat een computerscherm maakt. Je hebt al deze dingen ook wel nodig, want jij en je tablet zijn echt met elkaar vergroeid.

3) De paniekzaaier 

Niemand, maar dan ook niemand mag in de buurt komen van jouw tablet. Als er iemand naar kijkt word je al wild. En als je merkt dat iemand er een vinger naar uitsteekt, ga je helemaal uit je plaat. Ieder vingervlekje wordt met de grootste zorg weggepoetst en krasjes op jouw scherm zijn onmogelijk. Je hebt niet alleen een fancy hoes, maar ook een high end screenprotector. En zelfs nu kan je eigenlijk niet ontspannen totdat je de tablet op een zachte ondergrond gebruikt. Bij voorkeur in bed. Maar goed, laten we eerlijk zijn: hierdoor ziet de tablet van deze mensen er na een jaar nog wel als nieuw uit, terwijl die van jou meer scheuren heeft dan beeldscherm.

4) De chaotische tablet-gebruiker

Eerlijk is eerlijk, dit gaat niet alleen op voor je tabletgebruik, maar voor alles in je leven. Echter is de manier waarop jij je tablet gebruikt wel een goede dwarsdoorsnede van je karakter. Zo heb je om te beginnen minstens 86 tabbladen openstaan. Komt het niet in je op om je apps op wat voor manier dan ook te ordenen en heb je al in geen maanden een update uitgevoerd. Maar goed, de helft van de tijd kan je hem toch niet gebruiken, want altijd als je ‘m pakt is het ding leeg. Komt omdat je er nooit aan denkt om hem een keer aan de lader te leggen.

5) De spelletjesspeler 

Als er nieuwe levels van CandyCrush uitkomen, is jouw week gemaakt, want jij hebt dat spel compleet uitgespeeld. Als je tv kijkt, doe je dat eigenlijk maar half, want tegelijkertijd speel je ook altijd een spelletje op je tablet. Een bordspel is aan jou niet besteed, maar komt er een nieuw spel in de app-store, dan ben jij niet te stoppen.

6) De-ik-gebruik-mijn-tablet-alsof het-mijn-telefoon-is-persoon 

Er is eigenlijk een hele simpele manier waaraan je deze mensen kan herkennen. Deze mensen nemen hun tablet mee in het openbaar. En dan niet in een tas om te gebruiken in de trein of op kantoor. Nee, ze halen hem tevoorschijn in pretparken om er foto’s mee te maken en als ze het weer willen checken tijdens een tripje, kijken ze niet op hun telefoon, maar op hun tablet. De echte die-hards toveren hun tablet ook tijdens concerten en voorstellingen tevoorschijn. We kennen allemaal wel iemand…

De Leven
  • Unsplash