12 Bizarre momenten uit Extreme Cheapskates die we nooit meer gaan vergeten

Wat GEBEURT hier

extreme cheapskates

1) De man die niet zelf voor zijn wasmachine wilde betalen en vroeg of hij zijn vieze was bij die van een andere klant mocht doen. Eh, nee.

TLC via Buzzfeed

2) De vrouw die naar een kerstboomboerderij ging om te vragen of ze gratis afgezaagde takken mocht meenemen, zodat ze ze thuis aan een kale stam kon tapen. (!)

Beeld: YouTube

3) De man die eieren bakte op zijn motor a la Bassie en Adriaan

TLC via Buzzfeed

4) De stewardess die na iedere vlucht gebruikte hoofdkussens mee naar huis nam om ze te gebruiken als koffiefilters.

TLC via Buzzfeed

5) Die ene man die mondwater hergebruikte zodat hij geen nieuwe hoefde te kopen. Denk hier even een paar seconden goed over na.

TLC via Buzzfeed

6) De vrouw die dode dieren langs de weg meenam naar huis om het te bakken als avondeten. Omg, idk of we dit tot nummer 12 kunnen volhouden.

TLC via Buzzfeed

7) De man die met zijn kleren aan ging douchen, zodat hij niet alleen zichzelf maar ook z'n kleren tegelijk kon wassen. I mean

8) De vrouw die voor de kerstdagen spullen stal van haar familie, zodat ze ze tijdens kerst als cadeautje terug kon geven. "Ze zullen blij zijn als het ding, waarvan ze dachten dat het kwijt was, terugkrijgen."

YouTube

9) De vrouw die gemorste alcohol verzamelde van barmatjes en deze aan haar vrienden serveerde onder het mom van 'shotjes': KOM OPP

TLC via Buzzfeed

10) De miljonair die, in plaats van tonijn, kattenvlees serveerde omdat tonijn te duur was. (Lees: 30 cent duurder)

TLC via Buzzfeed

11) De man die zijn eten niet in de magnetron, maar in zijn hottub verwarmde. Ja, denk maar even na over de ironie van deze zin.

TLC via Buzzfeed

12) De vrouw die haar eigen haar uit haar borstel trok en het gebruikt als flosdraad

TLC via Buzzfeed

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

Bizar
  • Buzzfeed
  • TLC