Race recap: 9 Favoriete momenten van de Grand Prix van Miami

America be like

f1 max verstappen

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de F1 Grand Prix van Miami. De verzamelplaats voor influencers, hollywood-acteurs, American Football, Amerikaans patriottisme, sponsoren, clichés en... eh, oh ja: Formule 1. Vorig jaar was het al een groot circus en dit jaar was het niet anders. We zetten de leukste reacties van het internet op een rij. En dan moet Vegas nog komen...

1) Alpha Romero

@f1kimiz Honestly Alfa Romeo or should I say Alfa Romero have no chill and I just cannot stop laughing at this #fyp #formula1 #formulaone #f1 #formula1drivers #zhouguanyu #valterribottas #alfaromeof1 #formula1edits #formula1commentary #formula1explained ♬ original sound - 🏎️ KIMIZ 🏎️

Influencer Xandra Pohl (niet te verwarren met pole) kondigde in een TikTok aan naar een event te gaan bij 'Alpha Romero' en dat is haar duur komen te staan. Ze werd online neergezet als het boegbeeld van de onwetende influencers die dit weekend op het circuit aanwezig waren. De verspreking, zoals ze het zelf noemde, ontging ook het social team van Alfa niet. En dat kon het internet dan wel weer waarderen.

2) Alonso zet de bloemetjes buiten

Echt of niet echt? Fernando kon zich niet bedwingen en moest het weten. Tijdens een interview van Max. Op camera. Over 'El plan' gesproken.

3) Dit was sowieso het gesprek

Na de race zagen we dit onderonsje van onze favoriete Disney-prinsen, eh coureurs. En dit is sowieso wat er besproken werd.

4) Nyck Debri... De Vries

Arme Nyck komt nog niet echt uit de verf tijdens zijn eerste F1-seizoen. Om het maar zacht uit te drukken.

5) Mooiste F1-beelden ooit

Toch een paar seconden naar dit beeld gestaard, ons afvragend of we een close-up kregen van het asfalt.

6) Het exacte moment waarop we live konden volgen hoe Max al zijn levenskeuzes nog eens doornam

😂 En toen moest hij het ritje in de toeterende mini-auto nog maken. Maar goed er waren in ieder geval geen sirenes en agenten op motoren dit jaar.

7) En dan was er ook nog dit out of character-moment van Max

Alle Amerikaanse influencer- en media-aandacht ging zelfs Max niet in de koude kleren zitten. Na zijn (indrukwekkende) overwinning sprong hij uit zijn auto om wijzend naar de '1' op zijn auto te poseren voor de camera's. Mag best, na zo'n race. Maar deze move stond niet op onze Max-bingokaart voor 2023.

8) De hoop van George Russell

George dacht op een gegeven moment dat hij voor Alonso de auto van Sergio Pèrez zag opdoemen, maar het bleek Logan Sargeant te zijn. Was natuurlijk ook te mooi om waar te zijn.

9) Oh well

Ze hebben zo hun best gedaan, maar ook Vin Diesel, Will.I.Am en Xandra Pohl konden de race en het weekend niet interessanter maken dan hij was. Maar gelukkig hebben we Vegas nog. En die promo inclusief glitterjasjes en glinsterende hoedjes staat nog op ons netvlies gebrand. Dus we zijn benieuwd wat de Amerikanen daar uit de kast trekken. Oh en! Vergeten jullie niet vanavond terug te komen voor onze 'Hoe goed heb jij opgelet tijdens de race'-quiz? Mooi, zien we jullie dan!

F1
  • F1TV/Alfa Romeo Twitter