Iedereen aan boord van het nieuwe vlaggenschip van Samsung

Weten welke nieuwe features het toekomstige vlaggenschip van Samsung in petto heeft? Lees dan vooral verder!

samsung

2022 is nog maar net begonnen en we zullen al worden verwend met het nieuwe vlaggenschip van Samsung: de Samsung Galaxy S22. Met wederom drie nieuwe modellen zal het begin van het nieuwe jaar draaien om Samsung. Weten welke nieuwe features het toekomstige vlaggenschip van Samsung in petto heeft? Lees dan vooral verder!

Bekendmaking

In het einde van 2021 zouden we eigenlijk nog twee modellen van Samsung zien: de Note en de S21 FE. De S21 FE heeft Samsung uitgesteld en gaat 11 januari in de verkoop. Nu is Samsung in 2021 gestopt met de productie van de Galaxy Note, tenminste… dat dachten we. Het derde model van de S22 zal namelijk een mix worden van de S-serie en de Note-serie. Het beste van beide werelden.

Drie modellen

Net zoals vorig jaar zullen er drie modellen van de S22 op de markt komen: de S22 (standaard), de S22 Plus en de S22 Ultra als hoogtepunt. Onzeker wordt de naam van het laatste model, vanwege de mix tussen de Note en de Ultra. Namen als ‘S22 Ultra’ en ‘Note 22 Ultra’ komen voorbij. Maar gelukkig zijn er ook spannendere geruchten! Wil je geen BKR-registratie, zorg dan dat je het toestel in één keer afbetaalt, of minder dan € 250,- betaalt. Als je daarbij een sim only abonnement neemt, zul je waarschijnlijk niet duurder uit zijn.

Spannende geruchten

De S-serie staat bekend om zijn schermen van hoge kwaliteit. Ze hebben rijke kleuren en kunnen hoge helderheid tonen. Van de S22 wordt gezegd dat het misschien wel de beste OLED scherm ooit zal worden. Dit heeft namelijk te maken met een nieuwe en wellicht beste chipset ooit.

Chipset

Samsung kiest waarschijnlijk net als de vorige jaren voor twee processoren. Een voor Europa en Azië, de Exynos-chipset en een voor de Verenigde Staten, de Snapdragon chipset. Redenen voor de keuze tussen twee processoren is dat Qualcomm (Snapdragon) niet genoeg voor beide continenten kan produceren en de hoge kosten van de Snapdragon. De nieuwste chipset, Exynos 2200, zou door de samenwerking met AMD (Advanced Micro Devices) ongekende prestaties leveren, met onder andere ray tracing, waarin licht en schaduw zo natuurlijk en vloeiend mogelijk gepresenteerd worden. Ook zou deze chipset de hardware van de camera’s beter ondersteunen. De hardware wordt niet heel veel beter dan de vorige modellen, maar met betere ondersteuning zullen er ongetwijfeld betere foto’s uit gaan rollen!

Kleuren

De kleuren zijn ook features waar we ongeduldig op wachten. Deze zullen veelal moderne, matte en donkere kleuren betreffen. Wat we zeker weten is voor de Galaxy S22 Ultra de kleuren zwart, wit, donkergroen, donkerrood en misschien zelfs roze-paars. De andere modellen onder andere wit, zwart, groen en roségoud.

Februari

Genoeg om naar uit te kijken dus! De komende tijd zullen er steeds meer features duidelijk worden. Ben je net als wij overtuigd van het bestellen van een mobiele bundel met een van de drie modellen? Laten we hopen op nóg meer nieuwe features die we deze maand te horen zullen krijgen.

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

Tech
  • Pexels