Heel Upcoming Bakt: deze Pornstar Martini Cheesecake

Dit is zo lekker omg.
@media (max-width: 679px){#fig-628cc7eb997f1 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628cc7eb997f1 img{#fig-628cc7eb997f1 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-628cc7eb997f1 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628cc7eb997f1 img{#fig-628cc7eb997f1 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-628cc7eb997f1 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628cc7eb997f1 img{#fig-628cc7eb997f1 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-628cc7eb997f1 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628cc7eb997f1 img{#fig-628cc7eb997f1 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}pornstar martini cheesecake

Via Favorflav kwamen we dit Delish-recept van een Pornstar Martini Cheesecake tegen


En dan zit er eigenlijk maar één ding op: die moeten we met jullie delen, het recept dan, niet de taart natuurlijk, die moet je gewoon zelf maken


En hoe je dat doet (kost je maar 25 minuten), vind je hieronder


Wat heb je nodig?

Voor de bodem:

- 150g Digestive biscuits

- 75g ongezouten, gesmolten boter

Voor de vulling:

- 500g roomkaas voor cheesecake

- 100g poedersuiker

- 1tl vanille extract

- 130ml slagroom

- 70ml mascarpone

- 100g passievruchtencurd of jam

- 2 limoenschillen

Voor de decoratie:

- 150g passievruchtencurd of jam

- 2 tl Prosecco

- 1/2 limoenschil

- 1 passievrucht

En dan?

- Verkruimel de Digestive-koekjes en meng de kruimels met de gesmolten boter

- Doe het mengsel in een springvorm (van rond de 20cm) en druk goed aan. Laat vervolgens afkoelen.

- Voeg de roomkaas, poedersuiker, vanille-extract, slagroom en mascarpone bij elkaar en meng door elkaar totdat het één geheel vormt

- Voeg de curd/jam en de limoenrasp toe en giet het gehele mengsels op de bodem in de springvorm

- Strijk glad

- Zet de taart minstens zes uur in de koelkast

- Voor de dressing meng je twee theelepels prosecco met de curd/jam en giet het voorzichtig over de taart

- Haal de pitjes uit de passievrucht en strooi deze ook over de taart, samen met de overgebleven citroenrasp

- Laat nog even afkoelen en hoppaaaa: lekker eten!