12 Foto's van mensen die hun spiegel willen verkopen

Is toch lastiger dan je denkt

spiegel verkopen

Je spiegel verkopen op Marktplaats: het klinkt simpel en onschuldig, maar in de praktijk is het moeilijker dan je denkt. We hebben hier al eens een post over gemaakt, maar mensen hebben er sindsdien niet echt van geleerd. Daarom zetten we nog eens 12 foto's van mensen die hun spiegel willen verkopen op een rijtje. Hoe meer je ervan achter elkaar ziet, hoe grappiger het wordt. Let maar op.

1) Oké, we snappen dat je zelf niet met je hoofd op een verkoopsite wilt, maar er zijn dus andere manieren om een spiegel te fotograferen

2) 'Oh ik wou dat de zon scheen.' De zon:

3) Goed, wij hebben nog een aantal andere vragen, maar oké.

4) Wat zou de reden achter dit sprongetje zijn? Alleen verkeerde antwoorden toegestaan.

5) Haha, dit is gewoon een soort moderne kunst. Er gebeurt zoveel.

6) Oké, we kunnen lachen om alle bovenstaande (en onderstaande) foto's, maar uiteindelijk is dit de foto waar we de meeste vragen over hebben. Help?

7) 'Hou 'm even omhoog, ik kan anders geen foto maken zonder dat ik erop sta.'

8) Doe je zo je best, heb je geen rekening gehouden met de spiegelende lijst. En als je het dan ontdekt tijdens het maken van de advertentie heb je geen zin meer om het opnieuw te doen. Snappen we helemaal.

9) Ah nee, deze is gewoon heel schattig, deze willen we! Dat concentratiegezicht ook 😭

10) Alien-arm?

11) De planning en tijd die in het maken van deze foto moet hebben gezeten is misschien wel het meest indrukwekkend.

12) In de categorie verstop je hoofd hebben we ook deze. Je kan denken: oh, deze persoon heeft een boodschappentas op z'n hoofd gedaan. Is op zich al onnodig, maar als je beter kijkt zie je dat het een lege zak hondenvoer is. De geur die daar uit moet komen. Lekker voor je haar ook.

Zie trouwens ook de reflectie van de hond in foto 12. Die vraagt zich overduidelijk af wat z'n baasje in vredesnaam aan het doen is. Net als wij allemaal. Waarschijnlijk rook hij hierna nog dagen naar hondenvoer. Welke niet geplande reflectie was jouw favoriet en waarom is het 9? Laat het ons weten via de comments op onze Facebook-pagina.

Misschien ook voor jou:
We eisen dat deze 17 tekenfilmseries van Fox Kids per direct terugkomen
De Leven