Nostalgie: 9 introliedjes van oude series die je al heel lang niet hebt gehoord

De Drieling, What's With Andy, As Told By Ginger en nog veel meer.

de drieling

1) De Drieling

Wie zijn jullie favoriete meiden? De Drieling! Zat jij stiekem het praatstukje aan het begin mee te praten? De Drieling beleefde allerlei avonturen en werden altijd op de hielen gezeten door de heks. Elke keer was het weer spannend of ze de heks met haar grijze gewaad te slim af konden zijn, hoewel je eigenlijk wel wist dat het toch wel goed kwam. Trouwens, dit intro duurde gewoon twee minuten. Hoeveel geduld hadden kinderen vroeger?

2) Hamtaro

Wat zijn sommige van deze liedjes eigenlijk vreemd... Anyway: Hamtaro was zo'n schattige serie en de intro zegt het eigenlijk al: altijd feest met dat beest.

3) Powerpuff Girls

Misschien herken je de intro pas als je 'm hoort, maar dit brengt toch honderdmiljoen herinneringen terug? Deze serie is en blijft stiekem nog steeds leuk.

4) Alfred Jodocus Kwak

Spetter pieter pater, lekker in het water ga maar vast naar huis, hij komt een druppel laterrrrr. Als je hier 'Ik ben vandaag zo vrolijk' had verwacht dan is dat niet zo gek. Want die is misschien nog bekender dan de intro van de serie, maar dát nummer werd gebruikt aan het einde van een aflevering!

5) Dinobabies

Allemaaaal: Dino Babies spelen want ze hebben alle tijd, tis een groepje van vier jongens en een hele lieve meid. Dino Babies maken elke keer van alles mee. Dino Babies zijn okeeeee.

6) Digimon

Twee seizoenen van Digimon werden rond 2000 uitgezonden op Fox Kids. Er zijn daarna nog 5 seizoenen gemaakt, maar die zijn nooit op de Nederlandse tv uitgezonden. Op Netflix Nederland kan je tegenwoordig wel kijken naar Digimon Fusion.

7) Troetelbeertjes

Herken je 'm nog? De allerliefste beertjes van allemaal. En het was je droom om er een echte knuffel van te hebben, maar dat was alleen voor de allercoolsten weggelegd. We hadden ook allemaal een favoriet natuurlijk, wat was die van jou?

8) As Told By Ginger

Kom jij er nu ook achter dat je deze nog helemaal kunt meezingen? En ontdek je nu ook dat deze meid Ginger heet omdat ze rood haar heeft? Best intens. Maar deze serie was wel echt top.

9) What's With Andy

Nog zo'n nummer die je ineens nog helemaal blijkt te kennen. Sowieso top 5 series uit je jeugd, toch? Iemand in de comments van deze video stelde voor dat er een zender moet komen met alle kinderseries uit de 90s (en 00s) en dat is echt het beste idee dat we in tijden hebben gehoord. Wie gaat dit regelen?