Fun op Funda: Bij deze enorme villa krijg je je eigen nachtclub en een privé strand

Funda-en, het zou een werkwoord moeten zijn. Upcoming deelt iedere week een pareltje van ieders favoriete website. Deze keer een miljoenenvilla met eigen nachtclub, die stiekem van de website van Sotheby's komt. Te fancy voor Funda.

funda

Een tijd terug deelden we al het duurste huis op Funda, maar we kwamen op Sotheby's iets nog gekkers tegen....

Beeld: Sotheby's
Beeld: Sotheby's

Een gigantische villa met een privéstrand en een nachtclub aan een meer in Vinkeveen. De villa heeft 7 slaapkamers en op het enorme stuk land staan ook nog andere woonvertrekken. We duiken er even wat dieper in...

De woning is nog niet eens helemaal klaar, dus je zal de eerste bewoner van het project worden: niet zo gek ook als je bedenkt dat het huis een woonoppervlak van 1100m2 heeft

Beeld: Sotheby's
Beeld: Sotheby's
Beeld: Sotheby's
Beeld: Sotheby's

Je hebt daarnaast meerdere uitgestrekte tuinen in je bezig en hebt uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Ruim 15 jaar geleden kocht de huidige eigenaar het pand voor 1.75 miljoen euro en liet het sindsdien verbouwen tot wat het nu is. Maar nu het huis bijna af is, heeft hij bedankt dat hij toch liever in het buitenland gaat wonen: er wordt ruimte gemaakt voor jou, dus.

Of nou ja... daar moet je wel flink voor in de buidel kunnen tasten

Beeld: Sotheby's

De nieuwe prijs van de villa is namelijk ruim 17.500.000 euro. Dat maakt het een van de duurste villa's van Nederland. Maar naast alle slaapkamers, twee keukens, twee bars, een bioscoop, een atletiekbaan en twee professionele opnamestudio's, beschik je dan ook over een zwembad waarin je van binnen naar buiten kunt zwemmen, een zandstrand van 40 meter en een privé-nachtclub. Natuurlijk heeft het huis ook een lift, want traplopen doe je natuurlijk niet meer in zo'n huis.