Action verkoopt opblaasbaar scherm voor je eigen outdoor bioscoop

Rennen naar Action!

opblaasbaar scherm

Nu de warmere temperaturen hun intrede weer hebben gemaakt, breng je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk tijd buitenshuis door. Je weet wel: lekker op een warme zomeravond met een wijntje neerploffen in eigen tuin. Action weet hier goed op in te spelen, want wat blijkt? De winkelketen verkoopt namelijk een megagroot opblaasbaar scherm, zodat jij thuis kan genieten van je eigen outdoor bioscoop!

Voor 'n prikkie

Wie denkt dat je een vermogen kwijt bent als je een projectiescherm aanschaft, heeft het dus goed fout! Nou ja, als je bij de Action gaat winkelen in ieder geval. Bij de low budget winkelketen betaal je namelijk slechts €99 voor dit geweldige opblaasbare outdoor projectiescherm. Zo creëer je de grootsheid van een eigen bioscoop voor een prikkie, gewoon in eigen tuin!

Specificaties

Met het scherm kun je een gezellige movienight met vriendinnen organiseren, maar het is ook dé perfecte manier om deze zomer van het EK voetbal te genieten of een romantische date met je lover te organiseren! Je zet het scherm met de meegeleverde luchtblazer makkelijk op en de spanlijnen en grondpennen zorgen ervoor dat het scherm veilig overeind blijft staan. Het scherm is 161 x 311 x 244 cm, dus groot genoeg om met al je vrienden van te genieten!

"Dankzij het lichtgewicht ontwerp en compact opbergen in de bijgeleverde draagtas heb je altijd je eigen outdoor bioscoop tot je beschikking", omschrijft de winkelketen het gemak van het product op hun website. Het scherm wordt geleverd met een luchtblazer, opbergtas, spanlijnen, grondpennen, naaiset en extra reparatiestof.

Wij voorspellen echter dat dit coole item binnen no-time is uitverkocht, dus mocht je dit pareltje willen bemachtigen moet je er snel bijwezen! Het heeft overigens geen zin om je te haasten naar de Action, want het product is uitsluitend online verkrijgbaar. Good to know!

De Leven
  • Grazia, Action
  • Adobe Stock, Action