Ook logeren bij Astrid of Hans van B&B Vol Liefde? Hier boek je de B&B's

Ook een warm welkom van Richard meemaken? Hier boek je de B&B's van alle kandidaten van dit seizoen van B&B Vol Liefde.

Richard

Ook zin om de grenzen van Astrid op te zoeken of te ontdekken of Desiree nog ergens verstopt zit in de B&B van Hans? Klaar om paard te rijden met andere Hans of de he-le dag rond te rennen met Richard? We zochten uit waar je de B&B's uit dit seizoen van B&B Vol Liefde kan boeken.

1) Haus Nohra van Astrid in Oostenrijk

Beeld: Booking

Op Booking.com is Haus Nohra in het Oostenrijkste Sankt Michael im Lungau van Astrid te boeken voor prijzen vanaf ongeveer 82 euro per nacht. De typisch Oostenrijkse B&B beschikt over een terras, een skiopslag en een gratis skibus die voor de deur stopt tijdens het winterseizoen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer en flatscreen tv en als je geluk hebt (of je erom vraagt) heeft je kamer een uitzicht op de bergen. De B&B van Astrid staat sinds 2017 op Booking en heeft sindsdien een hele rits aan beoordelingen gekregen met een gemiddelde van een 9,6. Doet ze goed!

2) Du Passe-Temps van Hans in Frankrijk

Hans vertrok al in 2002 naar Frankrijk om zijn droom te verwezenlijken. Hij verbouwde een boerderij tot B&B en zijn wens kwam uit: een gastenverblijf van waaruit hij ook paardentochten organiseert. De B&B beschikt over twee vakantiehuizen, drie B&B-kamers, een kleine camping en een chalet. Genoeg keuze dus voor iedereen. Bij het ontbijt, de lunch en het diner krijg je gerechten die gemaakt worden van de lekkerste lokale producten en als je niet zo'n paardengek bent, is er in de natuurrijke omgeving ook genoeg te doen. Ga lekker wandelen of fietsen, bezoek een grot of één van de karakteristieke dorpjes in de omgeving. Ben je al om? Je kan de B&B boeken op de officiële website van het verblijf vanaf 60 euro per nacht voor een kamer.

3) Denise's Alpujarra Secret in Spanje

Als bedrijfsleider van het vakantieverblijf van haar oom leeft Denise haar Spaanse droom in de plaats Órgiva. Naast appartementen met eigen keuken, badkamer en airconditioning beschikt het complex ook over een zwembad, jacuzzi's, een fitnessruimte en yogastudio. Voor een nacht betaal je rond de 125 euro en boeken kan via Booking.com.

4) Martijn's Casa Deiza O Resto in Portugal

Beeld: Booking

Martijn runt met zijn ouders een B&B in Santo André in Portugal. Alle kamers van de B&B van de jongste deelnemer van dit seizoen van het programma hebben een ander thema en bij het verblijf vind je een zwembad, een buitenbar, een siertuin een zonneweide en gezellige zithoeken. Iedere ochtend wordt er een ontbijt geserveerd die door gebruikers van Booking als uitgebreid en fantastisch wordt omschreven. Gemiddeld krijgt de B&B uit bijna 500 beoordelingen een 8,5. De B&B van Martijn boeken? Dat kan ook via Booking.

5) San Sacopo van Hans (en z'n ex) in Italië

Beeld: Booking

Hans (en Libera) runnen de fantastische B&B San Jacopo in het Toscaanse Santomato. Het verblijf beschikt over een buitenzwembad, een terras en gratis WiFi in ht hele complex. Je kan ook een massage boeken en er wordt een Italiaans ontbijt geserveerd. In het restaurant worden Toscaanse gerechten opgediend. De B&B krijgt op Booking een gemiddelde beoordeling van een 9,1 en kamers zijn te boeken voor prijzen vanaf 95 euro via Booking.

6) Tipi Algarve van Richard

De Tipi Algarva van Richard heeft op dit moment nog weinig bruikbare tipi's, maar zoals we kunnen zien in dit seizoen van B&B Vol Liefde heeft de beste man in ieder geval grote plannen. Het was de bedoeling dat de B&B in het voorjaar van 2022 haar deuren zou openen, maar dat is niet gelukt. Je kan op dit moment daarom nog geen verblijf boeken bij Richard, maar op de hoogte blijven van de vorderingen in de Algarve kan wel via de website van de B&B.

7) Moulin en Route van Natasja in Frankrijk

Beeld: Booking

Stiekem zijn we een beetje verliefd op de prachtige B&B van Natasja. En wij niet alleen, want op Booking.com krijgt het verblijf een gemiddelde van een 8.8 van gasten. De B&B bestaat uit verschillende verblijven en kamers en beschikken allemaal over extra lange boxspringbedden en minibars. Ook heb je uitzicht op de rivier, is er een tuin met terras en een restaurant aanwezig. Boeken bij Natasja kan via Booking en je betaalt voor een nachtje rond de 112 euro.

8) Ted's Flaghouse in Portugal

The Flaghouse van Ted in het Portugese Madeira is volgens Tripadvisor te boeken voor ongeveer 70 euro per nacht, maar we kunnen het niet checken want het is op dit moment niet mogelijk om de B&B ergens te boeken. Sip, maar als je toch een keer bij die gezellige Ted wilt slapen, raden we je aan om het gewoon zelf even in de gaten te houden.