Zo ziet de cast van Matilda er ruim 26 jaar later uit

Wow!

Matilda

Ja, de film Matilda kwam 26 jaar geleden uit, laat dat eerst maar eens op je inwerken


In andere woorden: de cast ziet er niet meer hetzelfde uit, zelfs Danny DeVito niet, dus laten we eens kijken hoe het de cast vergaan is


1) Mara Wilson als Matilda

Zo zag Mara eruit als Matilda

En dit is Mara nu:

Mara Wilson kennen we niet alleen als Matilda, maar ze was ook te zien in Mrs. Doubtfire en Miracle on 34th Street. Het leek erop dat ze een lange carrière als actrice tegemoet ging, maar van 2000 tot 2015 was ze helemaal niet op het witte doek te zien. Ook sinds de film Billie Bob Joe, waar ze zichzelf speelde in 2015, heeft ze geen films meer gemaakt. Mara is inmiddels 35 en over haar privéleven is niet zoveel bekend. Ze woont in New York en kwam in 2017 uit als biseksueel en zet zich in voor verschillende mental health projecten.

2) Rhea Perlman als Matilda's moeder Zinnia Wormwood

Zo zag Rhea eruit als de twijfelachtige moeder van Matilda:

En dit is Rhea recentelijk:

Sinds Matilda heeft Rhea niet stilgezeten. Ze is te zien in Law & Order, The Mindy Project, Frasier en 10 Items or Less. Daarnaast heeft ze verschillende kinderboeken geschreven en geillustreerd. Ze is getrouwd met Danny DeVito in 1982 (die in Matilda haar vader speelt inderdaad) en samen kreeg het stel drie kinderen. Ze gingen in 2017 uit elkaar, maar zijn niet gescheiden.

3) Embeth Davidtz als miss Honey

Zo zag Embeth eruit in Matilda:

En dit is haar nu:

Embeth Davidtz heeft ook niet stilgezeten sinds Matilda, hoewel ze duidelijk voor andere rollen kozen. Ze was onder andere te zien in Citizen Baines, Mad Men, Californication en In Treatment. Ze dook ook op in The Amazing Spider-Man-films en speelde met Jennifer Aniston in The Morning Show. Ze wordt op 11 augustus 57 jaar oud.

4) Pam Ferris als Agatha Trunchbull

Dit is hoe Pam in ons geheugen gegrift staat als de terror-directeur van Matilda's school:

En dit is hoe Pam er meer recent uitziet:

Brunopress

Pam Ferris deed na Matilda vooral televisiewerk voor bijvoorbeeld Our Mutual Friend en Paradise Heights. Ze is ook te zien als Aunt Marge in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban en ze is te zien in de populaire Britse serie Call the Midwife. Ze houdt er een lange carrière op na, dus!

5) Jimmy Karz als Bruce Bogtrotter (taart-jongen)

In Matilda zag Jimmy er zo uit:

Maar tegenwoordig gaat Jimmy zo door het leven:

Bron: Jimmy Karz

Zijn Instagram-bio zegt genoeg over zijn leven in de spotlight. Daar heeft hij namelijk geschreven: 'mostly known for being Bruce Bogtrotter in Matilda'. Na Matilda heeft hij nog wel een gastrol gespeeld in ER, waar hij misschien inspiratie heeft opgedaan voor zijn leven, want hij studeert nu voor arts. In 2013 heeft hij nog wel de beruchte taart-scène nagespeeld, dus daar kunnen we in ieder geval nog van genieten.

Misschien ook voor jou:
Vervolg: de kinderen uit Teen Mom 2 zijn nu óók zelf tieners en zo zien ze eruit