Vervolg: de kinderen uit Teen Mom 2 zijn nu óók zelf tieners en zo zien ze eruit

Op veler verzoek deel 2 van de Teen Mom-kinderen-saga

jenelle

Toen we ons realiseerden dat de kinderen uit Teen Mom nu zélf tieners zijn, moesten we even heel diep ademhalen


In dit artikel hebben we de kids uit Teen Mom OG behandeld, maar we gaan nu verder met Teen Mom 2, want ook deze kids zijn inmiddels tieners


1) Leah met Aliannah en Aleeah

Je herinnert je Leah en haar tweeling Aliannah en Aleeah vast nog wel. Eén van de twee had op jonge leeftijd wat problemen met haar ontwikkeling en moest ook al heel vroeg een brilletje. Je kent ze vast nog zo:

Maar maak je nu klaar voor de shock van de dag, want de tweeling is inmiddels 12 en dit is hoe ze er nu uitzien:

2) Chelsea en Aubree

Ook Chelsea en Aubree waren te zien in seizoen twee van Teen Mom. Ze kreeg haar baby met Adam Lind, maar die relatie hield geen stand en in een recente update liet Aubrey weten dat ze nog steeds niet heel close zijn. Inmiddels is Chelsea getrouwd met Cole en met hem kreeg ze drie kinderen: Watson, Layne en Walker. Hieronder zie je Chelsea en Aubree zoals we ze kennen uit Teen Mom:

MTV

En dit is hoe Aubree er nu uit ziet:

Ook Chelsea zelf, die inmiddels 30 is, is vrij onherkenbaar. Hieronder zie je haar met haar man Cole:

3) Kailyn en Isaac

Ook Kailyn en Isaac leerden we kennen in 16 and Pregnant en later waren ze te zien in Teen Mom 2. Toen zag het duo er zo uit:

MTV

Inmiddels is die kleine Isaac een tiener van twaalf(!) en begin dit jaar deelde Kailyn op Twitter in een 10 year challenge hoe het duo er nu uitziet:

4) Jenelle en Jace

Bij Jenelle hebben we ons allemaal weleens afgevraagd hoe dit ooit goed kom komen/ Misschien wel meer dan bij de rest. We kregen vooral te zien hoe zij en haar moeder Barbara naar elkaar schreeuwden.

MTV

Maar we kunnen je geruststellen. Alles lijkt helemaal goed te zijn gekomen met de twee. Inmiddels is Jace 12 en Jenelle is 30. Ze post regelmatig updates op Instagram over Jace en haar andere twee kinderen, want ja ze is inmiddels moeder van drie en getrouwd sinds 2017. Hieronder zie je hoe Jace en Jenelle er nu uitzien:

Dat was het alweer. Voel je je nu ook weer zo oud?

Teen Mom is een spin-off van 16 and Pregnant. Beiden programma's zijn uitgezonden op MTV. In de serie werden tieners gevolgd die op jonge leeftijd zwanger werden en vervolgens hun leven moesten uitzoeken als moeder. Het eerste seizoen werd in 2009 uitgezonden. In totaal zijn er van Teen Mom 9 seizoenen gemaakt. Van 16 And Pregnant zijn in totaal 6 seizoenen gemaakt, waarvan het laatste seizoen in 2014 werd uitgezonden.

Misschien ook voor jou:
De kinderen uit Teen Mom OG zijn nu zelf tieners en zo zien ze eruit