Meer inzicht in je toekomst? Deze tips kunnen je helpen

Benieuwd hoe jouw toekomst eruit ziet? Dit kan helpen.

medium

Zit je even niet zo lekker in je vel en ben je benieuwd wanneer er een moment van verandering komt? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig of je harde werk zal worden beloond? Voor al je levensvragen kun je terecht bij een medium.

Wat is een medium?

Een medium, ofwel waarzegger, is een persoon met een speciale gave. Hij of zij kan namelijk contact maken met overledenen, engelen, demonen en andere entiteiten en boodschappen van hen ontvangen. Je hebt verschillende soorten waarzeggers met allemaal een andere gave. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die helderwetend, heldervoelend, helderhorend of helderziend zijn. Wanneer een medium contact maakt met de geest van de overledene of met een andere entiteit, gebeurt dit vaak wanneer ze helemaal bij bewustzijn zijn. Zo kunnen ze de boodschappen en andere informatie die ze doorkrijgen ook aan je doorgeven. Er bestaan ook mediums die als het ware in trans zijn. Zij worden dan soms zelfs overgenomen door de entiteit en weten vaak naderhand niet meer wat ze hebben gezegd of gedaan.

Meer uitleg over de verschillende gaven en hoe ze kunnen helpen

Wil je graag contact opnemen met een medium, maar weet je niet goed welke gave jou het beste kan helpen? Hieronder leggen we de meest voorkomende gaven voor je uit:

Helderziend: Een helderziend medium heeft het vermogen om op buitenzintuiglijke wijze beelden door te krijgen van gebeurtenissen van een andere plaats of tijd. De beelden zijn vaak vaag en zonder concrete details. Ze kunnen gaan over de toekomst of het verleden. Helderzienden kunnen informatie doorkrijgen die op een andere manier niet te verkrijgen is.

Heldervoelend: Iemand die heldervoelend is, kan dit op verschillende manieren uiten. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een heldervoelend persoon informatie doorkrijgt door middel van het aanraken van voorwerpen zoals sieraden, foto’s of kledingstukken. Dit gebeurt door het voelen van de energie die dit voorwerp met zich meedraagt. Ook kunnen mensen met deze gave de energie van mensen voelen die ergens anders zijn.

Helderwetend: Mensen met een helderwetende gave weten dingen die zij eigenlijk niet horen te weten. Helderwetendheid is het ontvangen van inzichten en begrip met betrekking tot een vraag of situatie in het leven. Dit kan met het derde oog of kruinchakra: het middelpunt van het bewustzijn.

Helderhorend: Helderhorende mediums krijgen informatie door van een gids, engelen of van andere bronnen. Ze horen een stem in hun hoofd die hen dingen vertelt die je normaal niet zou kunnen weten. Het is niet hun eigen stem, maar een stem van iemand uit het hiernamaals of zelfs soms van iemand die nog leeft.

Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Neem dan eens contact op met een medium.

De Leven
  • Unsplash