5 tuincentra met kerstshows die óók een bezoekje waard zijn

Waar ga jij zeker naartoe?

kerstshow

Aan de beroemde kerstshow van de Intratuin in Duiven hebben we laatst al uitgebreid aandacht besteedt, maar er is natuurlijk nog veel meer moois te zien in de tuincentra door het hele land. We zetten er een aantal op een rijtje voor als je een keer iets anders wilt. (Of eentje extra. Of vijf)

1) Tuincentrum Leurs, Venlo

Tuincentrum Leurs

Tuincentrum Leurs komt ieder jaar met een indrukwekkende kerstshow. Niet zo gek ook dus dat deze show altijd veel bezoekers trekt. Dit jaar staat de show geheel in het teken van de warmte en gezelligheid van kerst met de mensen die je liefhebt. Je bezoekt hem dit jaar tot en met 8 januari.

2) Coppelmans, Nuenen

Tuincentrum Coppelmans Nuenen

De kerstshow van Coppelmans in Nuenen staat bekend om z'n overdaad. Over the top is de norm. En zoals ieder jaar worden er verschillende thema's en stijlen gebruikt.

3) Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren

De kerstshow in Intratuin Halsteren staat hoog op het favorietenlijstje van velen. Ook Santa's High Tea, een high tea geheel in kerstsfeer, is ieder jaar ontzettend populair. De high tea vindt plaats in een bijzondere spiegeltent uit 1898, waardoor je extra dat gezellige kerstgevoel krijgt. Dit jaar is de show grootster dan ooit en staat hij in het teken van Alice in Wonderland.

4) Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer

Tuincentrum de Driesprong, Zoetermeer

Volgens kerstliefhebbers mag de kerstshow van tuincentrum De Driesprong in Zoetermeer zeker niet ontbreken op de lijst. Ieder jaar zet het tuincentrum een indrukwekkende kerstshow neer met een uniek thema. Dit jaar is het ‘een wereld om van te dromen’. Alles is ingedeeld volgens kleurenthema’s, waardoor het ook nog eens lekker makkelijk struinen is. De kerstshow is sinds 19 oktober te bezoeken en blijft tot het einde van het jaar open.

5) Tuincentrum Oosterik

beeld: Tuincentrum Oosterik

De kerstshow van Tuincentrum Oosterik wordt ieder jaar druk bezocht. Naast de mooiste kerstversieringen uit de eigen collectie, vind je er ook onder andere het bekende merk Kurt S. Adler, inclusief Disney-collectie.

Misschien ook voor jou:
6 Kerstmarkten in Nederland die je niet mag missen
De Leven
  • Tuincentrum de Driesprong, Zoetermeer