De 10 leukste cadeaus voor vrouwen

Op zoek naar inspiratie? Hebben we voor je!

Cadeautjes

Als we het aan hun partners vragen, verdienen vrouwen natuurlijk de hele wereld. Laten we daar in ieder geval toch vanuit gaan. Maar soms is dat helaas niet één van de beschikbare cadeau opties. Om toch niet met lege handen te staan, hebben we daarom een lijstje gemaakt met de 10 leukste cadeau ideeën voor je vrouw of vriendin.

1) Bloemen

Het is misschien ouderwets en een cliché zo groot als een huis, maar je komt al een heel eind met bloemen. Thuiskomen met een grote bos rozen voor die speciale dame in je leven, dat is toch het soort romantisch gebaar waar ze gegarandeerd bij zal wegsmelten. Ook al heb je net je Volkswagen in de garage geparkeerd, op dat moment ben jij beslist haar ridder op het witte paard.

2) Sierraad

Al is het natuurlijk altijd leuk om haar iets te geven waar ze ook blijvend gebruik van kan maken. Een sieraad zoals een halsketting of een armband is iets wat ze maar al te graag in ontvangst zal nemen. Het is het gebaar dat telt, dus het hoeft geen zuiver goud te zijn. Zolang ze maar het gevoel heeft jouw koningin te zijn en jouw gouden hart aan haar gewijd is.

3) Persoonlijk boekje

Niet iedereen is een nazaat van Shakespeare of kan zomaar een ballade uit zijn mouw schudden onder het raam van zijn geliefde. Maar met een voorgedrukt boekje “What I love about you” en minimale input van jouw kant kan je je toch het aura van een echte Casanova aanmeten. En het is altijd leuk en origineel om iets persoonlijks te geven. Bloemen mogen dan wel een goede eerste optie zijn, je kan ook voor de meer tijdloze versie gaan en haar een gouden roos cadeau geven.

4) Fotocollage

Is je vrouw iemand die haar nestje graag fleurig inricht en van jullie huis een knus gedecoreerde happy place maken altijd hoog op haar agenda heeft staan, dan is het wellicht geen slecht idee om te tonen dat je dat project volledig ondersteunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie fotocollage aan een sfeervol lichtsnoer? Ook daar kan je gaan voor een persoonlijke collectie met jullie leukste kiekjes.

5) Voetmassage

En zo zijn er wel meer originele gadgets te bedenken. Vrouwen houden ervan om verwend te worden. Een voetmassage na een lange dag kan wonderen doen. Of je kan dit tegenwoordig ook uitbesteden aan een houten voetmassage roller of zelfs aan een apparaat dat een verwarme shiatsu voetmassage kan geven. Het zou zomaar een oosterse wijsheid kunnen zijn: breng je vrouw niet naar de wellness, maar breng de wellness naar je vrouw.

6) Een alledaags voorwerp

Ofwel ga je gewoon voor alledaagse gebruiksvoorwerpen waarvan je weet dat ze hoog op haar verlanglijstje staan. Een smoothiemaker, een retro popcornmachine of een fancy wafelijzer (zo eentje waarmee je een ontbijt kan maken zoals je dat alleen in films ziet). Welk cadeau je ook voor haar uitkiest – of het nu voor een speciale gelegenheid is of een zomaartje – weet dat het attent gebaar ongetwijfeld op prijs gesteld zal worden.

Dit artikel is in samenwerking met coolgift.com tot stand gekomen

De Leven
  • Unsplash