Dit zijn dé najaars kledingtrends voor vrouwen van 2023

Zo loop jij er hip bij dit najaar!

kledingtrends

Herken je dat? Je opent je kledingkast en je hebt gewoon niets om te dragen. Die spijkerbroek heb je nu echt te vaak aan gehad en dat blousje heeft zijn beste tijd gehad. Dus, tijd voor een herindeling. Natuurlijk kun je wel wat inspiratie gebruiken. Wij nemen je mee naar de catwalk en vertellen je wat je dit najaar niet kan missen in je kast. Benieuwd naar wat de kledingtrends van dit najaar zijn? Lees dan snel verder!

Powervrouw 

Ten eerste kleed je je dit najaar als een echte powervrouw. Dat kan op vele manieren. Een pak is niet alleen meer voor mannen. Ook een vrouw rockt een oversized stropdas met smoking. Ook met een gedurfde print straal je een stoere uitstraling uit. Daarbij is comfort van groot belang. Bij een powervrouw merk je al snel haar zelfverzekerdheid. Met de kleding van Summum laat je je van je meest modieuze, maar ook stoere kant zien! 

Matching

Daarnaast zijn de matching looks weer helemaal terug. Een blouse met bijpassende broek zul je steeds vaker tegenkomen. Denk aan een rustige crème kleurige pantalon, waarop de blazer precies aansluit. Maar ook met een gedurfde bloemenprint laat je je van je meest modieuze kant zien. Tramontana kleding heeft voor ieders stijl van top tot teen de perfecte look. 

Back to basics 

Net als op het gebied van interieur, is in de modewereld het minimalistische helemaal terug. Alle benodigde basics zijn weer terug. Tijdloos en klassiek zijn de termen die je terug laat komen in je outfits. Dat hoeft niet alleen zwart, wit of grijs te zijn; ook blauw of roze werken perfect bij een minimalistische outfit. Leuk de outfit verder op met een stoere tas en gedurfde accessoires. 

Over the top

Ben je niet zo van een rustige outfit? Dan heb je geluk, want ook de over the top looks zijn weer helemaal in. Vooral de kerstperiode is dé tijd om helemaal uit te pakken met je outfits. Glitters en pailletten laat je terugkomen in je beste kerstoutfits. Houd je zeker niet in en ga met je meest extravagante look aan tafel. Ook in je alledaagse outfits zorg je met uitgesproken kleuren voor een gedurfde uitstraling!   

Dus, op het gebied van kleding trends is er dit jaar voor ieder wat wils. De echte powervrouw uit haar zelfverzekerdheid met stoere looks. Daarnaast match je er op los met een broek en top in dezelfde print. Ook rustige looks zijn helemaal in en gaan we terug naar de basics. Tot slot straal je aan de kersttafel met de meest uitgesproken outfits. Probeer vooral wat nieuws en wie weet heb je binnen no time jouw eigen stijl uitgevonden!

De Leven
  • Unsplash