Deze sterrenbeelden zijn de grootste kerstgekkies

Sta jij op de lijst, dan heb je een excuus om in de zomer al aan kerst te denken

kerstmis

Als jouw kerstboom al weken in de kamer staat en je Driving Home For Christmas al helemaal grijs hebt gedraaid, is het voor jou en je omgeving wel duidelijk dat jij een enorme kerstfan bent


Maar er zijn een aantal sterrenbeelden die sowieso bekend staat als de allergrootste kerstlovers: we zetten ze op een rijtje


Boogschutter: 22 november / 21 december

Als jij geboren bent tussen 22 november en 21 december is de kans groot dat jouw kerstboom allang in de kamer staat. Boogschutters zijn namelijk DOL op kerst en beginnen op 27 december alweer af te tellen naar volgend jaar. Mooi meegenomen: je zorgt met jouw aanstekelijke enthousiasme dat iedereen in de kerststemming komt.

Tweelingen: 21 mei / 20 juni

Tweelingen en de feestdagen gaan hand in hand. Maar wel op jouw perfect uitgevoerde manier. Alles is tijdens de feestdagen tot in de puntjes verzorgd en de voorbereiding voor een perfecte feestmaand begint dan ook al maanden van te voren. Inclusief cadeautjes, want tweelingen zijn erg zorgzaam en willen alleen het allerbeste voor hun omgeving.

Steenbok: 22 december / 19 januari

De steenbok houdt ontzettend van kerst en dan vooral van het cadeautjes-element. Dit sterrenbeeld is namelijk dol op het geven van cadeautjes, maar ook op het krijgen ervan. Ze weten precies wat ze willen, maar zijn ook de allerbeste cadeautjes-gevers. Met een steenbok in je omgeving is kerst een groot feest.

Leeuw: 23 juli / 22 augustus

De leeuw is ook gek van kerst en luistert non-stop kerstmuziek. The Christmas Station is echt voor mensen zoals jij in het leven geroepen. Je kent ze allemaal en schreeuwt al die kersthits het liefst keihard mee.

Vissen: 19 februari / 20 maart

Last but not least mag het sterrenbeeld Vissen ook echt niet ontbreken. Vissen zijn dol op de glitz en glam van kerst en dossen zich het liefst helemaal uit voor de feestdagen. Daarnaast kan je bij Vissen terecht voor de allerlekkerste kerstgerechten en staan de bordspelletjes en kerstfilms voor je klaar bij binnenkomst.

De Leven
  • Sky Radio
  • Mean Girls