33 jaar later: zo ziet de cast van Home Alone er in 2022 uit

Het is dit jaar alweer 33 jaar geleden sinds de eerste Home Alone-film verscheen. Hoe gaat het nu met de cast?

home alone

Het is dit jaar 32 jaar geleden dat de eerste Home Alone-film uitkwam, maar nog ieder jaar is het de go-to kerstfilm voor het ultieme nostalgische gevoel. Maar hoe gaat het anno 2022 eigenlijk met de cast en hoe zien de acteurs eruit? We zochten het voor je uit.

1) Macaulay Culkin

20th Century Fox / Brunopress

Na Home Alone was Macaulay te zien in de films My Girl en Wish Kid, voordat hij terugkeerde in de rol van Kevin McCallister in 1992. Daarna verscheen Macaulay in verschillende films voordat hij in een neerwaartse spiraal van drank, drugs en depressie terechtkwam. Rond 2013 ging het erg slecht met de acteur, maar een aantal jaar later lijkt hij dat leven voor goed achter zich te hebben gelaten. Macaulay had bijna 9 jaar een relatie met Mila Kunis voordat ze in 2011 uit elkaar gingen. In 2017 kreeg hij een relatie met Brenda Song. Ze kregen in april 2021 hun eerste kind, een zoon met de naam Dakota. In januari 2022 meldde US Weekly dat het stel verloofd is.

2) Joe Pesci

20th Century Fox / Brunopress

Joe Pesci was te zien in Goodfellas en Betsy's Wedding in hetzelfde jaar als dat hij te zien was in Home Alone. Pesci won in 1991 een Oscar voor zijn rol in Goodfellas en werd in 2020 nog genomineerd voor het beeldje voor zijn rol in the Irishman. Hij was ook te zien in onder andere JFK, My Cousin Vinny en de Lethal Weapon-films. Hij heeft ook drie albums uitgebracht tijdens een acteurpauze in de 00s. Van 1988 tot 1992 was hij getrouwd met actrice Claudia Haro. Hij was ook verloofd met model Angie Everhart, maar het stel ging in 2008 uit elkaar. De acteur heeft één dochter.

3) Daniel Stern

Brunopress / 20th Century Fox

Daniel Stern was tussen de twee Home Alone-films te zien in City Slickers en The Wonder Years. Nadat hij zijn rol als Marv in beide films had afgerond, was hij te zien in onder andere Rookie Of The Year, Viva Las Vegas, A Previous Engagement en City Slickers II. Daarnaast is de acteur ook beeldhouwer. Hij maakt werken die tentoongesteld worden in heel Californië. Daniel is sinds 1980 getrouwd met Laura Mattos. Ze hebben drie kinderen, waaronder Henry Stern, die senator is in Californië.

4) Catherine O'Hara

20th Century Fox / Brunopress

De Canadese actrice Catherine O'Hara speelt de rol van Kate McCallister in de eerste twee Home Alone-films. Ze is ook de stem van Sally in The Night Before Christmas, Penny in Over the Hedge en Mrs. Frankenstein in Frankenweenie. Verder was ze te zien in films als Surviving Christmas en For Your Consideration. Recentelijk won ze een Emmy voor haar rol in de populaire tv-serie Schitt's Creek. In 1992 is ze getrouwd met productie designer Bo Welch. Ze hebben twee kinderen.

5) Devin Ratray

Brunopress / 20th Century Fox

Devin speelt Buzz in Home Alone. Verder was hij ook te zien in Dennis the Menace, The Prince and Me, Mastermind en Chicago Med. In 2021 kwam de acteur in het nieuws toen hij werd opgepakt voor verdenking van mishandeling van zijn vriendin. In 2022 volgde een aanklacht tegen de acteur voor het drogeren en verkrachten van een vrouw in zijn appartement in Manhattan in 2017. De acteur ontkent alle beschuldigingen, maar de zaken lopen nog.

6) John Heard

20th Century Fox

Nadat John Heard de rol van Peter McCallister had gespeeld, was hij onder andere te zien in Gladiator, The Pelican Brief, The Guardian, The Lucky Ones en Pray for Rain. Hij speelde ook in de tv-series Prison Break en The Sopranos. In 2017 overleed John aan een hartaanval, veroorzaakt door een hartziekte. Hij was destijds 71 jaar oud en lied drie kinderen achter: twee zonen en een dochter.

Films & Series
  • Home Alone