Koken als een Sim? Dat kan met dit Sims kookboek

Oh feebee lay!

sims kookboek

Koken als een Sim klinkt misschien niet gelijk heel aantrekkelijk


Casual je gerecht van de grond pakken en doen alsof er niets gebeurd is, is trouwens wel de mood die wij voor 2023 willen meenemen.

Iedereen die het spel weleens speelt weet namelijk dat Sims geen geboren kooktalentjes zijn


Wat dan weer een understatement is. Hoe vaak kan een fornuis, magnetron of oven in de fik vliegen? En wie roert er ZO hard in een glazen kom? Om nog maar niet te spreken van de slechte kwaliteit die standaard geproduceerd wordt, totdat ze twee skill-levels later ineens meesterwerkjes op tafel zetten.

MAAR tegelijkertijd krijgen we allemaal massaal honger van die Sims 1 pixel-pizza's

YouTube

We durven zelfs te stellen dat hier onze voorliefde voor pizza is begonnen in onze jeugd. Hoewel geen enkele pizzeria die twee pixel-pizza uit de Sims 1 overtreft.

En dat is precies de reden om 'The Unofficial Sims Cookbook' aan te schaffen

amazon

In dit boek staan namelijk meer dan 85 recepten die gebaseerd zijn op gerechten uit de Sims.

Alle recepten die je je Sims als jaren ziet maken, staan in het boek, dat is gemaakt door Taylor O'Halloran (zelf een bekende Sims content creator en Twitch streamer)

@daniellebuilds My childhood is complete #goopycarbonara #thesims #unofficialsimscookbook #simstok #daniellebuilds ♬ The Sims Theme - Steve Jablonsky

Van de iconische 'silly gummybear pancakes' tot de klassieke Sims chili con carne en 'baked alaska'.

Tijd dus om te ontdekken of jij je Sims terecht veroordeeld hebt al die tijd


Sta jij straks ook te jongleren met een glazen kom en komt je baked alaska gitzwart uit de oven of is het gewoon echt niet zo moeilijk allemaal? Vergeet in ieder geval niet om een brandalarm aan te schaffen voor je begint. Die fout maak je maar een keer. (per huis dat je bouwt, iedere keer opnieuw.)

Upcomnomnom
  • The Unofficial Sims Cookbook/Sims 4