Bij Lidl haal je nu een popcornmaker voor een prikkie

De allerlekkerste popcorn maak je nu heel makkelijk zelf

popcornmaker

Het allerleukste aan naar de bioscoop gaan is natuurlijk de popcorn


De discussie of zoet of zout beter is is zo oud als eh... popcorn (het antwoord is zout), maar dat het lekker is, daar is eigenlijk iedereen het wel over eens


Dus waarom hebben dan maar zo weinig mensen een popcornmachine in huis?


Het is supergemakkelijk om daarin popcorn te maken en het is een stuk beter dan van die kant-en-klare zakjes van de supermarkt (en ook zeker duurzamer)

Daarnaast hoeft het ook helemaal niet duur te zijn om een popcornmachine aan te schaffen, als het aan onze vrienden van Lidl ligt in ieder geval

Daar haal je nu namelijk een prima popcornmaker (als we de recensies mogen geloven) voor slechts €24,99


Hartstikke makkelijk in gebruik en met geïntegreerde maatlepel en schaal om boter in te smelten (als je voor een iets minder vetarme optie wilt gaan)

De machine zelf werkt met hetelucht, wat dan wel weer een goede manier is om op vetarme wijze popcorn te maken. Hij fabriceert tot 60 gram popcorn in twee minuten. Daarnaast heeft de machine een afneembare deksel en geïntegreerde maatlepel en botersmeltschaal (leuk galgje woord van Lidl geleerd). De machine staat stevig dankzij antislipvoeten en het deksel en de schaal kunnen ook nog eens in de vaatwasser. Kortom: voor dit geld kan je hem eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan.