Kies slim: voor dit hokje kun je het beste gaan in een openbaar toilet

Nooit meer keuzestress

openbaar toilet hokje

Oké, een bezoek aan het openbaar toilet staat op niemands favorietenlijstje, maar soms ontkom je er niet aan


En als jij ook een talent hebt voor altijd het verkeerde hokje kiezen, hebben wij nu dé tip voor je gevonden


In het boek 'The first really important survey of American habits' is onderzoek gedaan naar welk hokje je het beste kunt kiezen door een survey te houden bij zowel mannen als vrouwen over hun toilet gebruik


Ervan uitgaande dat er drie toilethokjes zijn, kiest 40% van de mannen voor het middelste hokje. 32% kiest voor het rechtse hokje, en slechts 28% kiest voor het toilet dat zich het dichtst bij de deur bevindt.

Dat betekent dus dat deze het minst gebruikt wordt en naar alle waarschijnlijkheid een verstandige keuze is voor mannen als het gaat om hygiëne

Bij vrouwen is het overigens niet helemaal hetzelfde. Bij vrouwen is dat niet helemaal hetzelfde. Hier kiest 29% voor het middelste hokje. Het grootste gedeelte, 37% kiest voor het meest verre hokje en 34% voor het hokje dat het meest dichtbij is.

Op het vrouwentoilet kan je dus het beste gaan voor het middelste hokje

Hoe het zit op een genderneutraal toilet, is helaas niet bekend. Dus daar blijft het gissen. Feit lijkt wel dat het hokje het verst van de deur overal het vaakst gebruikt lijkt. Die kan je in alle gevallen dus het beste overslaan. Over het algemeen geldt dat vanaf het midden richting de ingang de beste keuze is.

De Leven
  • Friends