Mep erop los: hier kan je met vrienden (of collega's) auto's slopen

Even al je frustratie eruit meppen

auto slopen

Raak jij al geïrriteerd als die ene reclame wéér op de radio komt en ben je een aardig bedoelde opmerking van een buurman verwijderd van een inzinking?


Dan is het misschien een goed idee om al die opgekropte frustratie er even uit te rammen


En dat kan dus gewoon bij Carsmash in Vijfhuizen

Daar mag je met vrienden (of die irritante buurman of collega's) een auto kapotslaan en dat werkt ontzettend therapeutisch


En is natuurlijk fantastisch om te doen, want wanneer mag je nou legaal iets helemaal kapot rammen?

Oprichter Merlijn Boshuizen deed de inspiratie voor Carsmash op in Berlijn en introduceerde het concept als eerste in Nederland, echt topidee als je het ons vraagt


Uiteraard gebeurt het slopen helemaal veilig, maar don't worry je hoeft je niet in te houden

Wel krijgen alle deelnemers beschermende kleding aan, inclusief veiligheidsbril en handschoenen. Daarnaast zijn er natuurlijk regels waar je je aan moet houden. Zo zijn het nuttigen van alcohol en andere verdovende middelen verboden en moet je altijd 2,5 meter afstand van elkaar houden. Wel zo fijn, natuurlijk. Kan je je alleen maar meer laten gaan op die auto.

Als je trouwens geen vrienden hebt, mag je je ook in je eentje aanmelden. Je betaalt dan 49 p.p. Ben je met meer dan acht personen, dan kan je je als groep aanmelden en kost deelname 26 euro en 150 euro per auto. Ongeacht het aantal deelnemers, duurt de activiteit 90 minuten. Je mag wel zelf bepalen hoeveel auto's je kapot wilt meppen.

Op zoek naar een spicy touch? Je kan ook een bikini babe/zwembroek boy bijboeken. Deze wast dan eerst de auto en gaat daarna samen met jou de auto te lijf. Na afloop kunnen er foto's gemaakt worden. Dit arrangement kost in totaal 199 euro en is beschikbaar bij groepen kleiner dan acht deelnemers.

De Leven
  • The Big Lebowski