Huilen: 9 Foto's van huisdieren voor en na hun adoptie

Huilen

adoptie

Maak je klaar om te huilen. Maar wel ook happy tears als je bedenkt dat het leven van deze dieren 100000% is omgedraaid. In de subreddit BeforeNAfter Adoption delen mensen foto's van de dieren die ze geadopteerd hebben. En als je de voor-en-na's achter elkaar zet wordt het verschil dat een adoptie maakt voor een dier in een oogopslag duidelijk. Hier wordt zelfs het allerkoudste hart warm van.

1) Crusty

vafyalorki via Reddit

En dat heeft-ie gekregen. De kat, die als kitten werd geadopteerd, heet nu Crusty en heeft een topleven bij z'n nieuwe baasjes.

2) Eddie

229-northstar via Reddit

Eddie woonde alleen in een park en was erg dun. Hij liet zich maandenlang niet vangen en was overal bang voor. Hij was 18 maanden oud toen hij gevangen werd en de huidige eigenaren denken dat hij werd gedumpt. Hij had niets geleerd en wilde in het begin niets anders dan vluchten. Nu is hij een echte GoodBoy die blij, zelfverzekerd en veilig door het leven gaat. En dat is te zien.

3) Biscuit

Downtown_Ad_1131 via Reddit

Biscuit leefde op straat bij een burgertent voor twee of drie jaar. Op een avond heeft de nieuwe eigenaar hem gevangen en mee naar huis genomen en nu heeft hij een gelukkig, verwend leven bij zijn nieuwe baasjes. Of onderdanen. Het is maar wie je het vraagt.

4) Chromie

Chromie werd drie maanden geleden door de huidige eigenaren uit het asiel geadopteerd. Drie maand later ziet hij eruit zoals op de rechter foto. Een gelukkige GoodBoy.

5) Bagel en Knox

Lauraizm via Reddit

Het jolige duo Bagel en Knox werd in 2019 geadopteerd door de huidige baasjes. Diegene zegt daarover: 'Ze zijn sindsdien niet meer gestopt met me aan het lachen maken.'

6) Geen uitleg nodig

Helaas deelt het baasje van deze knapperd geen naam bij de foto's, maar de beelden hebben in ieder geval geen uitleg nodig.

7) Scout

Total_Travisty via Reddit

We ontmoetten Scout in het asiel toen een vrijwilliger ons langs de kennels leidde met honden die nog niet toe waren aan adoptie. Scout was in een verlaten appartement gevonden. Het asiel dacht dat ze als lokaas tijdens hondengevechten was gebruikt. Ze had allerlei infecties en was graatmager. Ze is nu een gezonde, stevige meid met een goed leven.

8) Kenai

xxDisturbed via Reddit

Kenai op de tweede dag bij z'n nieuwe baasjes versus ongeveer een maand geleden. Een prachtige, gezonde wolf. Eh, hond.

9) Jack

Lieve Jack werd gevonden met duizenden vlooien op z'n huid. Zijn nieuwe baasje gaf aan: 'Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het waren golven van vlooien. Toen zijn baasjes hem vonden was hij heel verdrietig, maar volgens hen merkten ze meteen de opluchting. Alsof hij voelde dat alles goed zou komen. En dat kwam het. Jack's favoriete plekje in zijn forever home is op de kop tegen de voordeur. Volgens zijn baasjes is hij heel waakzaam en loyaal.

De Leven