McDonald's komt met zomermenu: Chicken Big Mac en nieuwe frietsmaak

Dat is slechts een greep uit de nieuwe producten

mcdonalds

McDonald's doet geregeld een aanpassing aan het vaste menu en dat is deze zomer niet anders


In het voorjaar kwamen ze onder andere met de Malters McFlurry een Griekse McWrap en Donut-balletjes. Maar ook voor de zomer trekt de fastfoodketen weer allerlei lekkernijen uit de kast.

Zo haal je vanaf nu weer tijdelijk de Chicken Big Mac

McDonald's

Deze variant van de klassieke Big Mac verscheen in 2017 voor het eerst op het menu ter ere van het vijftig jaar bestaan in Nederland en bleek een instant hit. De Chicken Big Mac is een combinatie van twee sappige krokante kipburgers gemaakt van malse kipfilet, een plakje cheddar kaas, knapperige sla, smaakvolle augurken en onze iconische Big Mac saus. Yum!

Ook introduceren ze de McShaker Fries: friet met paprikakruiden

McDonald's

Denk aan de klassieke McDonald's frietjes, maar dan met een vleugje paprika. Super lekkere afwisseling.

Ook de Spicy Cheese en Strawberry Lemonade zijn tijdelijk terug op het menu

McDonald's

De Spicy Cheese haal je voor slechts €2,25. Het is een pittige cheeseburger bestaande uit een broodje, een burger, een plak cheddarkaas, uitjes, augurk en pittige saus. Stijn Mentrop, Marketing director bij McDonald's Nederland zegt dat met name de Chicken Big Mac is uitgegroeid tot een echte publieksfavoriet: "We luisteren heel goed naar onze gasten en weten daardoor dat de Chicken Big Mac een langverwachte topper is. En met de toevoeging van de gloednieuwe McShaker Fries creëren we een hele nieuwe smaakbeleving, om samen te delen. Eentje die volgens ons perfect bij de zomer past." Alle producten zijn tijdelijk verkrijgbaar en zolang de voorraad strekt.

Upcomnomnom
  • McDonald's