Nu te koop: de iconische McDonald's fritessaus in fles

Ren naar de app!

Ren naar de McDonald's app!

Meer saus dan frietje. Een lekkere dikke klodder die je zo opschepte uit het kleine sausbakje. De druppel die je van het vieze tafelblad likte. De restanten die je van je vingers aflebberde.

via GIPHY

We lieten niets verloren gaan, want het was dé reden dat je kilometers omreed: de McDonald’s fritessaus.

via GIPHY

Dromen komen uit

Maar er is nu goed nieuws! Je kan je auto laten staan, want vanaf vandaag haal je die fritessaus gewoon in huis via de McDonald’s app.

via GIPHY

Geen geklooi met zakjes of bakjes. Door de handige knijpfles kan je simpel met je vettige vingers een perfecte klodder saus op je bord krijgen. En wees niet bang dat je niet genoeg zult hebben. Er zit 250 ml heerlijkheid in de limited edition-fles.

In de comments zijn mensen in elk geval al lááiend enthousiast over het nieuws. "Ik ben het type dat van de week 4 zakjes heeft gekocht voor thuis namelijk, dus je begrijpt...Ik moet dit hebben", schrijft één persoon. Een ander reageert met: "Dromen komen dus wel uit?!"

via GIPHY

Op is op

Waar en wanneer kan je de fles kopen? Vanaf vandaag, dinsdag 4 juni, kan je hem scoren. Moet je wel eerst even de McDonald's app downloaden. Oh, en nog een belangrijk dingetje: OP=OP. Dus wil jij de fles hebben, wees er dan snel bij. Want voor 3,50 euro per stuk verwachten wij dat ze over de toonbank vliegen.

Upcomnomnom
  • Flair, FHM, NSMBL
  • Pexels, Polina Tankilevitch