Nooo: het aankomende vierde seizoen van Sex Education is de laatste

Maar we hoeven er niet lang meer op te wachten

sex ed

Netflix heeft zojuist bekend gemaakt vanaf wanneer het nieuwe seizoen van Sex Education te zien is...


Maar daarbij laten ze ook gelijk weten dat het de laatste is van de reeks :(


We kunnen dus nog één laatste keer genieten van onze favoriete studenten


Asa Butterfield is weer te zien in de rol van Otis Milburn. Ook oude vertrouwde gezichten Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar en Daniel Ings maken nog een keer hun opwachting.

En dat kan vanaf 21 september aanstaande


De eerste drie seizoenen van de serie hadden 8 afleveringen, dus dat zal waarschijnlijk ook het geval zijn voor het vierde seizoen, maar dat is nog niet bekend gemaakt


Wel is er alvast een voorproefje van het verhaal gedeeld, mocht je dat niet willen weten dan kan je beter niet verder lezen :)

Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging - hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok - ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten

Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is. Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.