Overnachten bij B&B Vol Liefde's Debbie? Dit kost het!

Overnachten bij Debbie is helemaal niet zo duur.

debbie b&b

Laatst zochten we al uit wat het kost om in de roze mansion van Marian te verblijven en dat was niet mis...

beeld: Villa Surga

Bij Debbie, stiekem toch wel echt onze favoriete deelnemer dit seizoen, liggen de prijzen net iets anders

De B&B van Debbie heet 'Can Portell by 123 Ole' en ligt op het Catalaanse platteland in Spanje, op 10 kilometer van Gerona in Sant Andreu del Terri

Ze heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden, maar alle gasten hebben toegang tot de riante tuin met zwembad en voor een kamer in de boerderij betaal je in het hoogseizoen tussen de 125 en 160 euro

Op de fleurige website van de B&B kan je zien welke kamer welke prijs heeft. Ook zie je daar dat je, wanneer je buiten het hoogseizoen naar de boerderij van Debbie afreist, zo'n 100 tot 125 euro betaalt.

In het hoogseizoen kan je ook in de tuin van Debbie overnachten

De B&B beschikt namelijk over een woonwagenweide, waar je per nacht voor 250 euro met vier personen kan verblijven. De stalkamer, ook in de tuin, kost je 125 euro voor twee personen. Dan is er ook nog een tuinhuis met plek voor vier personen. Ook voor dit huis betaal je 250 euro per nacht. Wanneer je in het middenseizoen deze plekken wilt boeken, betaal je rond de 110 euro voor een woonwagen en 97,50 voor de stalkamer.

Daarnaast kan je ook naar de B&B voor een retreat, workshops, trouwerijen of andere groepsuitjes. Retreats die momenteel op de agenda staan zijn er op het gebied van yoga, schilderen en haken. In oktober kan je een masterclass fotografie volgen.

Films & Series
  • B&B Vol Liefde/Videoland