Sick lache: Bram noemt afloop B&B Vol Liefde 'een sprookje'

Echt chill.

b&b vol liefde

Dit seizoen van B&B Vol Liefde bestaat uit 37 afleveringen, oftewel zo'n 33 uur kijkplezier (en ongemak)

Met twee extra B&B-eigenaren krijgen de deelnemers per persoon wat minder zendtijd, maar dit jaar zijn er na de zeven weken nog wel twee extra afleveringen: op zaterdag 26 augustus de reguliere einduitzending en zondag 27 augustus is er voor het eerst een reünie.

Maar dankzij Bram hoeven we misschien wel helemaal niet op die reünie te wachten...


In gesprek met RTL Boulevard licht de vrije vogel namelijk een tipje van de sluier op over de afloop van zijn avontuur

Eerst vertelt hij over zijn ervaring met op TV komen. Naar eigen zeggen moest hij er erg aan wennen. Hij laat vallen dat hij er een beetje onzeker over is. Er is overigens wel één ding waar je wat Bram betreft wel over kan ophouden: "Dat mensen over mijn lach beginnen, dat boeit me eigenlijk niet zoveel. Want als ik lach ben ik gelukkig en van geluk heb ik geen spijt."

Het echte nieuws komt eruit bij Bram als hij wordt gevraagd om een hint over de afloop: "Ik denk dat het hele verhaal hier op de boerderij als een sprookje gezien kan worden."

Nog best mysterieus natuurlijk... want sprookjes kunnen soms best donker zijn. Maar sprookjes hebben ook vaak een goede afloop toch? En mensen eindigen met de liefde van hun leven... Dus hint Bram hier op een positieve afloop met een van de dames die in Zweden langs is gekomen? Chill!