Terugblik: 6 favoriete kandidaten uit eerdere seizoenen B&B Vol Liefde

Van Witte (weiss, white!) asperges tot de kampvuurscène van Martijn en de playstation bro's van Debbie. Ook de eerste twee seizoenen van het programma zaten vol parels van mensen.

b&b vol liefde

B&B Vol Liefde is in volle gang en wij genieten intens van alle karakters waarmee het programma nu weer op de proppen komt. We zouden ze zelfs bijna personages willen noemen... Maar ook in de eerste twee seizoenen kwamen een paar parels van mensen voorbij. We blikken even terug.

1) Desiree

RTL via Videoland

Paniek! Hysterie! Drukte! Augurken! De paprika blijft niet staan! Ik wil geen groene asperges, ik moet WITTE ASPERGES. Weiss. White. Nu is AL-LES verpest. Het is vreselijk. Wat een drama. Wat een kutland is Italië. In Nederland is alles beter. Maar… wat maken jullie je nu allemaal druk? Er is toch niets aan de hand. Denkt iemand anders ook niet dat zij goed bij Jan van Marian zou passen? We zien de beelden al helemaal voor ons.

2) Sylvia

RTL via Videoland

Sylvia wilde helemaal geen zwembad schoonmaken. Ook niet als ze zegt van wel. Wat een vrouw. De OG B&B chakra-bomenknuffelaar. Als we toen toch eens hadden geweten wat er in seizoen drie allemaal op ons pad zou komen. Misschien moet zij ook eens langsgaan bij Leendert.

3) Martijn

RTL via Videoland

Puur en alleen om de iconische kampvuurscène. Het meest ongemakkelijke tv-moment uit de Nederlandse geschiedenis ooit. (hier te zien als je het nog een keer aan kan) En in de ‘hoe gaat het nu met’-aflevering zorgde hij voor nummer twee toen hij Fenna een box wilde geven. Oh Martijn…

Debbie

RTL via Videoland

Wat een icoon. Eerlijk: wij wisten eerst ook niet wat we precies met haar moesten, maar die arme meid vond het waarschijnlijk allemaal gewoon doodongemakkelijk. Want daar zat ze dan... met een paar jongens die alleen maar op de Playstation zaten en elkaars brovriend werden. En nu heeft ze de liefde van haar leven gevonden én een superschattige baby. Dat is toch top.

(Je m’appelle) Gwen

RTL via Videoland

De queen van de live laugh love. Een hele collectie t-shirts met semi-ongemakkelijke quotes waar Bert ongeveer -10 om kon lachen. Maar goed, die kon sowieso nergens om lachen.

Roosje

Renze

Jaaa live love Roosje. De hond van Carolien die wat ons betreft nog ee keer een eigen B&B Vol Liefde-uitzending verdient.

Welke personen uit eerdere seizoenen van B&B Vol Liefde zijn jullie bijgebleven? En wie mogen er absoluut niet ontbreken uit seizoen 3 als we volgend jaar weer zo'n lijstje maken en waarom is het Claudia? Laat het ons weten via Facebook. Vinden we leuk. Hoe meer B&B Vol Liefde-praat hoe beter, wat ons betreft.

Films & Series
  • RTL via Videoland