5 BN'ers die qua uiterlijk een zieke glow up hebben gehad

Ouder worden kan zijn nadelen hebben. Toch kan de tand des tijds ook zijn voordelen hebben. Sommige mensen gaan er namelijk alleen maar beter uit zien wanneer ze ouder worden. Hieronder staan er een paar op een rijtje.

Dolfje Weerwolfje

1. Dolfje Weerwolfje

Ole Kroes speelde de rol van Dolfje Weerwolfje. Destijds was het toch een beetje dat schattige jochie met dat brilletje. De tand des tijds heeft Kroes echter wel goed gedaan. De haartjes zijn wat donkerder geworden en ook de orthodontist heeft zijn werk gedaan. Daarnaast heeft hij ook nog succes als acteur. Hij speelde de rol van de niet al te snuggere Kees in De Regels van Floor.

Bron: YouTube, FilmsIndeBioscoop
Bron: De Regels van Floor

2. Rob Jetten

Rob Jetten begon als Robot Jetten. Als het braafste jongetje met een rond brilletje van de klas zei hij destijds precies wat D66 hem had ingefluisterd. Nu is Rob helemaal terug. D66 heeft dan wel de verkiezingen verloren, maar niet zo erg als verwacht. Misschien dat het knappe voorkomen van Jetten daar een rol in heeft gespeeld.

NL Beeld / Proshots
Bron: NL Beeld / Regiofotografen

3. Emma Wortelboer

We kennen Emma natuurlijk van haar historische en hysterische schreeuw bij de winst van Duncan Laurence op het Songfestival in 2019. Wat je ook van haar vindt, lelijk is ze zeker niet. Als je haar foto uit vwo 3 erbij pakt, zien we dat zij heel goed is opgedroogd.

4. Enzo Knol

Enzo heeft zich in 10 jaar ontpopt tot de grootste Nederlandstalige YouTuber. In die jaren heeft hij heel veel volgers weten te verzamelen. Wanneer je echter kijkt naar zijn eerste vlogs, kan je best concluderen dat de Assenaar qua uiterlijk er zeker niet op achteruit is gegaan.

Bron: YouTube, Enzo Knol
Bron: NL Beeld / Patrick van Emst

5. Caroline Tensen

Veel vrouwen zijn enorm gecharmeerd van het kapsel van Caroline Tensen. De presentatrice heeft echter ook wel andere coupes gehad. Normaal gesproken wordt het uiterlijk minder wanneer je ouder wordt, bij Caroline geldt juist het tegenovergestelde.

Bron: YouTube, VHS Verzamelaar
Bron: NL Beeld / Heukers Media

Bonus: Mark Rutte

Na de overwinning van gekke Geertje zou je het haast vergeten, maar Mark Rutte is nog altijd demissionair premier van Nederland. Die 13 jaar regeren gaan je niet in je koude kleren zitten. Toch heeft het Mark wel goed gedaan, want hij ging er steeds beter uitzien.

Bron: YouTube, Binnenhof NL
Bron: NL Beeld / Regiofotografie
Trends & Nieuws
  • YouTube, FilmsIndeBioscoop