10 Bekende Nederlanders en Bekende Buitenlanders die al 50 zijn (terwijl je denkt dat ze voor altijd 30 blijven)

Bereid je voor om geschokt te worden. Drie keer toeteren voor deze Abrahams en Sara's

mental theo

1) Will Smith (51) 

The Fresh Prince of Bel Air? Die is toch geen 50? Jawel, 51 al zelfs...

2) Caroline Tensen (55) 

Misschien komt het door haar geblondeerde lokken, maar Caroline Tensen blijft toch altijd de presentatrice die bij Wie Ben Ik? André van Duin en Ron Brandsteder in het gareel moet houden. Binnenkort gaat ze weer Wie Ben Ik? presenteren. Niet meer mnet Ron en André en inmiddels als 55-jarige.. 

3) Gordon (51)

Jaja, ook die krullenbol van weleer wordt gewoon ouder. De coke heeft 'm er jarenlang jong uit laten zien (nou ja..), maar meneer is 51.  

4) Jennifer Aniston (50)

Toch vooral voor altijd Rachel uit Friedns en Rachel uit Friends is geen 50, verdomme!

5) Gwen Stefani (50) 

I'm Just A Girl. Ja oké Gwen, maar wel een girl van 50 tegenwoordig. Au! 

6) Mental Theo (55) 

Iemand die het kinderachtige Mental voor z'n naam heeft staan, kan toch geen 50 zijn? Nou, blijkbaar wel, want hij is al 55!

7) Ronald Koeman (56)

Onze Bondscoach ziet er op de een of andere manier jonger uit dan-ie daadwerkelijk is. Maar Frenkie en consorten krijgen gewoon training van een ouwe zak! 

8) Halle Barry (54)

Je ziet haar nog zo het water uitlopen als frisse Bond-girl, maar Halle is nu toch wel een echte Bond-woman geworden met haar 54 jaar.  

9) Puff Daddy, of hoe-ie zich ook noemt (51) 

Rappers worden niet oud. Niet omdat ze altijd worden neergeschoten, maar gewoon ze rapper zijn en een rapper is niet ouder dan 50. Punt uit. Maar Puff is inmiddels bijna op Grandaddy-leeftijd. 

10) En zo goed als vergeten, en daardoor vooral altijd jong in ons hoofd: Rolf Wouters (56)

Die Rolf. Vroeger bekend van Uhhh Vergeet Je Tandenborstel Niet..., maar nu op de leeftijd dat je wat vergeetachtig wordt en dus wél je tandenborstel vergeet.