Een bitterbal in de vertrekhal: FEBO opent deuren op Schiphol

Geen bubbels in de lounge, maar een snackje uit de muur!

febo

Even een kroketje snacken voor we vertrekken? Vanaf nu kan het. Onze favoriete fastfoodketen FEBO heeft afgelopen week namelijk een vestiging geopend op Schiphol. Zo kun je wel héél goed beginnen aan je vakantie!

FEBO op Schiphol

Aan eetopties op de luchthaven in onze hoofdstad geen gebrek, maar de meest recente nieuwkomer is pas écht een pareltje. Want wie wil er voor vertrek naar een verre bestemming nou niet nog even genieten van een Hollands kroketje uit de muur? Onze gebeden zijn verhoord: de welbekende snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport!

Het is daarmee de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland. FEBO is in 1941 opgericht en telt tegenwoordig meer dan 75 vestigingen. Hoog tijd dus, dat de keten ook op ons meest bekende vliegveld neerstrijkt.

Snack voor vertrek

De nieuwe winkel bevindt zich vóór de securitycontrole op de luchthaven en vervangt de Pommes Frites-winkel die er eerder gevestigd zat. De locatie maakt het dus mogelijk dat ook bezoekers die geen vliegreis voor de boeg hebben van de snacks kunnen genieten.

Liefhebbers kunnen hun bestelling plaatsen aan de balie, of door – nog even vliegensvlug – gebruik te maken van waar FEBO om bekend staat, de befaamde snackmuur!

De FEBO op Schiphol Airport is alle dagen van de week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Breng jij voor je eerstvolgende vlucht een bezoekje aan de muur?

Trends & Nieuws
  • Kookfans, Schiphol
  • Adobe Stock