Hoe een zakelijke lening je bedrijf kan helpen groeien

Dit is wat een zakelijke lening inhoudt, en hoe het helpt om je bedrijf te ontwikkelen.

Hoe een zakelijke lening je bedrijf kan helpen groeien

Wat de reden is om een zakelijke lening aan te vragen, kan enorm verschillend zijn. Je hebt het nodig voor de opstartkosten van je bedrijf. Voor het kopen van een bedrijfswagen. Of het verduurzamen van het bedrijfspand. Wat je situatie ook is, er is altijd een passende zakelijke lening te vinden die aansluit op je bedrijfssituatie. Hoe het helpt om je bedrijf te ontwikkelen, lees je in dit blog.

Met een MKB-krediet leen je van € 50.000 tot € 250.000 

Een geliefde vorm van lenen onder ondernemers? Dat is een MKB krediet. Je leent een bedrag van € 50.000 tot €250.000. De maximale looptijd bedraagt tien jaar. Je geniet van een gunstige rente en aflossing. Ieder maand betaal je een vast bedrag en je kiest uit een lineaire of een annuïtaire aflossing. Wat de totale looptijd voor je bedrijf is, wordt uitvoerig met je besproken door een persoonlijk adviseur.

Het aanvragen van MKB-krediet: zo doe je het 

Heb je eenmaal berekend wat je kunt lenen voor je bedrijf? Dan neem je graag de nodige vervolgstappen. Het MKB-krediet vraag je in vier duidelijke stappen aan. Je onderneemt voor je bedrijf namelijk de volgende stappen:

  • Online krediet aanvragen
  • Controle van de aanvraag
  • Persoonlijk gesprek
  • Beoordeling van de aanvraag

Heb je eenmaal deze vier stappen doorlopen? Maak dan ook direct gebruik van de optie tot gratis coaching van een kredietverstrekker. Je neemt gratis deel aan trainingen en ontwikkelt je als ondernemer.

Een kleinere lening door een microkrediet aan te vragen

Heb je juist een kleiner kapitaal nodig voor een lening voor je onderneming? Een microkrediet is een erg logische keuze. Voor startende en bestaande ondernemers is dit een erg geliefde overweging. Je leent een bedrag tot € 50.000. Ook voor deze lening betaal je iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing en de looptijd van de lening is gemiddeld vijf jaar. Hoe investeer jij dit kapitaal? Ga je voor een nieuwe bedrijfswagen? Financier je de opstartkosten voor je bedrijf? Of zet je het in als werkkapitaal? Je krijgt een fijn steuntje in de rug en zet snel stappen in het ondernemerschap. Na een één-op-één gesprek te hebben gehad met een persoonlijk adviseur, ontvang je doorgaans binnen een paar weken een terugkoppeling of je in aanmerking komt voor het krediet. Hierdoor ben je snel zeker van veel duidelijkheid.