The Witcher van Netflix is bijna hier en jij kunt naar de exclusieve première experience!

Jazeker, je kan bij ons kaartjes WINNEN WINNEN WINNEN! Lees snel verder hoe en wat...

the witcher

The Witcher 

Als je onder een steen hebt gelegen, weet je het misschien nog niet, maar de nieuwe Netflix-serie The Witcher komt 20 december online! In verschillende media wordt de serie al vergeleken met Game of Thrones (en zelfs beter bevonden). De serie gaat over witcher Geralt van Rivia en is gebaseerd op een reeks succesvolle Poolse fantasyboeken. Geralt jaagt in een wereld (The Continent) vol met kabouters, elfen en heksen op monsters. Geralt en andere witchers zijn mensen die op jonge leeftijd bovennatuurlijke gaven ontwikkelen waardoor ze het tegen monsters kunnen opnemen (in naar het schijnt fantastische vechtscènes). Spektakel gegarandeerd dus!  

WINNEN WINNEN WINNEN!!!1! 

Natuurlijk zet Netflix deze monsterhit niet zomaar online. De avond voordat-ie online komt - donderdag 19 december dus - is het feest. En misschien wel feest voor jou! Want jij kunt die donderdag samen met een +1 bij de première experience zijn, in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Jullie krijgen dan uiteraard de eerste aflevering te zien, maar er is meerrrrrr: eerst ga je zelf ervaren hoe het is om 'hekser' te zijn en op monsters te jagen in de experience. Daarnaast is ook een deel van de cast aanwezig voor een Q & A. Een top-event dus! 

En dan nu het belangrijkste: hoe kun je WINNEN WINNEN WINNEN? 

Nou, je snapt dat we voor zo'n speciaal event ook wat speciaals bedacht hebben. Je kent Upcoming (hopelijk) van onze quizzen. Één zo'n quiz hebben wij 'behekst'; er zit nu random de uitkomst 'Ik ben The Witcher' in verstopt en die moet je zien te krijgen. Dus bij de quiz 'Welk Nederlands prinsesje ben jij?' zou je eventueel de uitkomst 'Ik ben The Witcher' kunnen krijgen - dit is een voorbeeld en is dus NIET de quiz die we hebben behekst. Maak een screenshot van die uitkomst, mail die naar [email protected] en wie weet loten we jou als één van de winnaars van de meerdere sets kaarten die we weg mogen geven! 

HIERRRRRRRRR is een link naar onze quizpagina en daar zit-ie dus tussen. Quizzen maar, net zolang tot je The Witcher bent! 

Pssst, tip: denk aan twee Nederlandse monsters...