We vroegen 7 Nederlandse vrouwen naar hun favoriete standje

Heet, heter, heetst!

standjes

Hallo geilneven die op dit linkje hebben geklikt. Welkom in dit artikel. Ja, favoriete standjes dus van zeven vrouwen die wij daarnaar vroegen. Nou, daar gaan we dan hoor...

1) Els Boogaard (47) uit Didam

"Mijn favoriete standje is het standje dat ik afgelopen vakantie tegenkwam op een markt in Oostenrijk. Er lag prachtig houtsnijwerk in. Ik heb een kom gekocht, die ik nu gebruik om sla in te serveren. Nog steeds heel blij mee!" 

2) Bianca van Hoeverdam (58) uit Hilversum

"Mijn favoriete standje is die op weekmarkt hier van Gerrit. Hij heeft heerlijke pruimen. Z'n tomaatjes zijn ook lekker sappig. Of wat te denken van z'n kersen, heerlijk gewoon! Het water loopt me alweer in de mond.." 

3) Denise Sloep (54) uit Coevorden 

"Mijn favoriete standje kwam ik tijdens de Huishoudbeurs tegen. Het was die van Persil. Ze gaven veel gratis samples weg, dus dat was mooi. Wasmiddel is best duur. Daarom denk ik nog vaak met warme gevoelens terug aan dat standje." 

4) Floortje Vormer (21) uit Amsterdam

"Mijn favoriete standje is dit superchille standje waar ze heel veel lekker biologische producten en sicke healthy superfoods verkopen. Precies wat ik als #fitgirl nodig heb. In de blender en slikken maar!"  

5) Simone van Laarhoven (29) uit Utrecht

"Mijn favoriete standje kwam ik tegen op een leuk hipstermarktje in Berlijn. Ik was meteen helemaal verliefd op die luifel. Zo authentiek! Echt Berlijn op z'n best!" 

6) Petra Hoepert (49) uit Geldrop 

"Mijn favoriete standje is dat van Jo op de markt hier. Daar koop ik altijd aubergines om mezelf lekker op z'n Grieks mee te verwennen. Zulke knotsen zijn het. Heerlijk!" 

7) Inge van Diepen (41) uit Eelde-Paterswolde

"Mijn favoriete strandje is een klein idyllisch zandstrandje op Sardinië. Het lijkt wel uitgehouwen uit de rotsen. Echt prachtig! Ik zou zo weer terug will... Huh? Wat? O, jullie willen m'n favoriete standje weten.. Wat een rare vraag zeg! Ik ga nooit naar de markt."