Virus Viral | Ideetje voor de volgende video-vergadering: nodig een boerderijdier uit

Positiviteit in crisistijd. Dit keer in de vorm van boerderijdieren die tegen een kleine donatie kunnen deelnemen aan je volgende online vergadering, vrijmibo of borrelsessie met de fam.

boerderijdier

We hoeven jou er waarschijnlijk niet aan te herinneren dat deze intelligente lockdown al bijna twee maanden duurt. We lezen, zien en horen veel naar nieuws, maar gelukkig gebeuren er ook nog steeds leuke dingen. 

via GIPHY

Zo zijn er steeds meer bedrijven en organisaties die met leuke, creatieve oplossingen komen om geld te verdienen. Zo ook Sweet Farm Animal Shelter. Een organisatie uit Californië die (boerderij)dieren opvangt. Want ook de dieren op de boerderij hebben ineens een lege agenda. 

Sweet Farm Animal Shelter maakt het mogelijk om de boerderijdieren uit te nodigen tijdens je werkvergadering. (Of wat voor videobelsessie dan ook.) 

via GIPHY

Tegen een donatie kun je kennis maken met de dieren en krijg je een virtuele rondleiding over de boerderij. (Check alle info hier)

via GIPHY

Zo verdient de organisatie een beetje geld en kun jij lekker videobellen met Paco de lama, Brownie de geit, Kevin het varken en Gizmo de koe. Wie e-mailt de baas?

via GIPHY

Superlief
  • Goat-2-Meeting/Sweet Farm Animal sanctuary