Virus Viral | Lord Of The Rings-cast houdt epische lockdownreünie en dat wil je niet missen

Positiviteit in tijden van Corona. Er gebeurden al veel bijzondere dingen tijdens deze lockdown, maar dit wordt er ook zeker weer eentje voor de boeken.

LOTR reunie

Acteur en producer Josh Gad heeft vrijwel de hele cast van The Lord Of The Rings zover gekregen om samen te komen voor een speciale online reünie

De cast zal te gast zijn in de quarantainewebshow van Josh genaamd ‘Reunited Apart’ en zal dit weekend te zien zijn op zijn youtube-kanaal. De teaser die Josh op zijn Twitter heeft gedeeld onthult dat onder andere Iam McKellen, Orlando Bloom, Elijah Wood, Dominic Monaghan, Billy Boyd en Sean Astin onderdeel van de reünie. Wil je meer namen? Uit een Instagrampost van Dominic Monaghan blijkt dat ook Sean Bean, Viggo Mortensen, Andy Serkis, John Rhys-Davies, Karl Urban, Miranda Otto en Peter Jackson virtueel zullen aanschuiven. Dit is nú al legendarisch. De reünie is bedoeld om geld op te halen voor goede doelen die zich bezighouden met de bestrijding van het coronavirus. Eerder organiseerde Josh Gad om dezelfde reden ook al specials waarbij de casts van The Goonies, Back To The Future en Splash bij elkaar kwamen.

De LOTR-reünie zal hierrrrr zondag 31 mei te zien zijn vanaf 18:00 onze tijd. Bekijk hieronder alvast de teaser en wacht even tot het einde, want daar zie je een voorproefje van Ian McKellen die een legendarische LOTR-scene naspeelt.