14 emoties waar we doorheen gingen tijdens het kijken van de B&B Vol Liefde-reunie

Is dit dan hoe het voelt om last te hebben van je zonnevlecht?

b&b vol liefde reunie

Afgelopen zondag (zaterdagavond voor Videoland-kijkers 🙋) was het dan ein-de-lijk zover. We konden kijken naar de reünie van ons meest favoriete programma ooit: B&B Vol Liefde. En dat was alles wat we ervan verwacht hadden en nog veel meer. Het was één groot cringe-fest met de beste finale ooit. Dit is hoe het voelde:

1) Nervositeit


Al de hele week voelden we die zenuwen. En dat had eigenlijk maar één reden: de relatie van Debbie & Paul. En nu was het ein-de-lijk zover. We gingen antwoord krijgen

2) Ongemak, want we beginnen direct met Walter

Spoiler: dit is een terugkerende emotie in verschillende gradaties. Maar het begon gelijk lekker hoog, want oh my god want een cringe-fest. Walter die keihard geconfronteerd werd met zijn oppervlakkigheid over uiterlijk. En Ingrid die er keihard in ging met Corina. Terecht, maar lastige televisie wel.

3) Onbedoeld enthousiast


Release me is gewoon een enorme hit, oké. En hebben jullie de moves van Walter al eens geprobeerd? Die zijn erg aanstekelijk.

4) Verward blij


Ja, Joy en Daní zijn erg schattig en nee onze voorspelling klopte niet. En ja we zijn echt wel blij voor ze. Maar waarom was het toch zo moeilijk om naar te kijken? Oh en wat zag Daní er prachtig uit 🥹

5) Teleurstelling


Zat iemand anders ook te wachten op het moment dat Babette aan het woord kwam? We hadden graag nog iets van haar willen horen.

6) Kussen-voor-je-hoofd-ongemak


Dat moment dat Martijn het ijs probeerde te breken door een hand op Tamara's arm te leggen. Die vervolgens letterlijk verstijfde. En. dat. was. pas. het. begin. Kan iemand ons aub komen ophalen?

7) Verliefdheid


Nadat Jan eindelijk subtiel was onderbroken door Art, kwam het momentje van Olof. Deze man snapt zijn huidige status volledig en ja, wij willen ook trouwen.

8) Verbaasd


Wie zag aankomen dat Bram en Carolien het toch niet hebben gered. Wij niet. Maar eerlijk: Bram eindigt natuurlijk gewoon met die lieve, hoopvolle Anna (op z'n Zweeds). Dat interview met haar was trouwens wel pijnlijk. Wat weer voor cringe zorgde, maar de teleurstelling bleef overheersen.

9) Sick


Dit was het momentje van die lieve Suus. Wat een topmeid.

10) Cringe


Ja, Petri. Wat was dat met die boom. Zij zal wel zeggen dat we haar humor niet snappen, maar misschien moet ze toch eens een keer naar zichzelf kijken. Een keertje maar. Dit wilden we echt heel graag skippen, maar niet gedaan natuurlijk. Maar het was wel close.

11) Verbaasde cringe


Leendert heeft het toch niet uitgehouden met die leuke Thalia. Zijn loss, als je het ons vraagt. Ergens waren we wel verbaasd, maar ook hier was het ongemak sterker.

12) Zenuwen


De makers van dit programma waren zich duidelijk bewust van het moment waar heel Nederland op zat te wachten. En de spanning werd goed opgebouwd.

13) Angst


Nooo, dit leek heel even helemaal de verkeerde kant op te gaan.

14) Ontlading


Jaaaaaaaa, wat een ontknoping. Onze week, onze maand, nee ons JAAR kan niet meer stuk. Die lieve Paul en Debbie hebben het gewoon gered. Die gaan toch nooit meer uit elkaar? Wat een stel. Wat een televisie. Wat een seizoen. Zet 'Release Me' maar weer aan. Dit vraagt om een dans.

Films & Series
  • RTL via Videoland