Deze 11 domme tekeningen van katten gaan je extreem blij maken

Omdat 2020 maar erger blijft worden (kanye2020?!), heb je soms gewoon behoefte aan domme tekeningetjes van katten. En nou, we got you.

dailypurrr

PSA: Swipe in dit artikel bij alle tekeningen ook even naar rechts om de inspiratie voor deze levensechte portretten te bekijken.Β 

1) In het verleden is al keer op keer aangetoond dat je niet perse het talent van Van Gogh moet bezitten om kunst te kunnen maken. En geloof ons, We hebben weer een pareltje voor je.

2) Op het account dailypurrr deelt een rasechte kunstenaar dagelijks tekeningetjes van katten, gebaseerd op echte portretten van de huisdieren van mensen. Zoals deze: Niet lief, maar toch lief: de memoir van iedere kat ooit

3) In de biografie van de Insta wordt het account omschreven als: 'domme kattentekeningen op dagelijkse basis.' En dan krijg je dus dingen als Cat-dog met alleen katten. Cat-cat?

4) Iedere kattekening op het account krijgt een nummer, en inmiddels zijn er al ruim over de duizend tekening gepost door de tekenaar. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

5) Inmiddels heeft het account zo'n 677k trouwe volgers die iedere dag wel zin hebben in een opbeurende of relatable kattentekening. Zoals deze, want zeg nou eerlijk, dit vraag je jezelf minstens 34 keer per dag af.

6) Wat het account extra leuk maakt, is dan van iedere tekening ook de foto wordt gedeeld die als inspiratie werd gebruikt voor het kunstwerk. En dat zijn dus foto's die zijn ingestuurd door volgers van het account.

7) Als je zelf katten hebt, bestaat je camerarol waarschijnlijk voor zo'n 90% (laten we eerlijk zijn 99%) uit schattige en grappige foto's van je eigen fur babies. En daar zit vast wel eentje tussen die geschikt is om in te sturen naar dailypurrr.

8) Het kunnen hele creatieve foto's zijn. Zoals de foto hierboven van een kat op een rooster, wat eigenlijk al een kunstwerk was zelfs voordat de tekenaar het naar zijn hand zette. Maar onze persoonlijke favoriet is eigenlijk gewoon deze, wat bijna een abstract kunstwerk is.

9) Maar ook de Mia Wallace kat kan niet ontbreken in dit rijtje. Ook hier stelt de originele foto weer niet teleur. Het is eigenlijk cadeautje op cadeautje op dit account.

10) Vergeet trouwens ook niet om de captions bij iedere post te lezen, want dat maakt het geheel echt nog leuker. Deze bijvoorbeeld. "Als oma je een 'hippe muts' geeft en vraagt of je hem even op zet om aan de hele familie te laten zien.'

11) OkΓ©, nog eentje dan. Maar het moge duidelijk zijn dat we ten zeerste aanraden om dit account te volgen. Dan krijg je namelijks een dagelijkse dosis kattentekening op je tijdlijn en daar hoef je zelf helemaal niets voor te doen. Behalve, als je een leuke foto hebt, dan misschien zelf een keer insturen. Maar laat het ons aub weten als jouw kat wordt vereeuwigd op deze Insta.

Superlief
  • Dailypurrr