Dit artikel gaat over een Shih Tzu met beter haar dan jij

Vooral de foto's waarop hij een pony heeft zijn extreem jaloersmakend.

shih tzu

We hebben nu toch weer een fantastische hond gevonden. En ja, dit is inderdaad een hond. Misschien dacht je dat het Sia was en we snappen die verwarring volledig...

Maar dit is niet Sia en ook niet Lady Gaga. Het is de Shih Tzu Bontenmaru. Ze is 7 jaar oud en komt uit Japan. Op Instagram heeft Bontenmaru zo'n 24k volgens en als je het ons vraagt, komt dit voornamelijk door haar prachtige, jaloersmakende manen.

Vertel ons de laatste keer dat jouw haar zo glad en perfect in model zat. En het mooie is: Bontenmaru is zo geboren. Of nou ja, haar baasjes zetten natuurlijk wel geregeld de schaar in haar bob en perfect gestylde manen...

Maar verder is Bontenmaru letterlijk born with it. Komt geen Maybelline aan te pas... En je ziet aan de foto's dat ze weet hoe fabulous ze is.

Maar goed als wij er zo flawless uitzagen, zouden we er ook zo bij zitten. Echt ultieme hair goals, deze meid.

De volgende keer dat je naar de kapper gaat, laat je geen Pinterest-board zien, maar ga je in een streep naar het profiel van Bontenmaru. Ze is de influencer waarvan je niet wist dat je haar nodig had, maar nu kun je niet meer zonder. Geloof ons. Ze is de trendsetter van de toekomst.

Superlief
  • IG: bonten._.maru