Zo zien de ándere acteurs uit Victorious er nu uit

Hoe het met Ariana Grande is afgelopen weten we allemaal.

victorious

Van 2010 tot 2013 stonden onze naschoolse middagen in het teken van al het moois dat Nickelodeon te bieden had. En stiekem is Victorious nog altijd een favoriet. Maar wat is er eigenlijk met de cast gebeurd? En dan bedoelen we inderdaad niet Ariana Grande.

1) Tori Vega (gespeeld door Victoria Justice)

via GIPHY

Sinds het einde van Victorious heb je Victoria kunnen bewonderen in verschillende films en series. Denk aan de MTV thriller 'Eye Candy', de film 'Summer Night' en de tv-remake van 'The Rocky Horror Picture Show'. Belangrijk feitje: al in 2016 gaf de actrice aan dat ze een Victorious-reünie wel ziet zitten.

2) André Harris (gespeeld door Leon Thomas)

via GIPHY

André was de eerste vriend van Tori op Hollywood Arts. Tegenwoordig is Leon Thomas zowel muzikant als acteur. In 2013 bracht hij een single uit met rapper Wiz Khalifa. Ook was hij te zien in verschillende series, waaronder 'Detroit' en 'Isecure'.

3) Beck Oliver (gespeeld door Avan Jogia)

via GIPHY

Sinds Victorious heeft Avan onder andere een poeziebundel uitgebracht en was hij te zien in de sequel van 'Zombieland'. Ook klust hij af en toe bij als model. In 2017 liep hij op de catwalk voor Dolce & Gabbana.

4) Jade West (gespeeld door Elizabeth Gillies)

via GIPHY

Tori's beste frenemy. Tegenwoordig is Elizabeth vooral bekend door de reboot van 'Dynasty'. Ze is ook nog altijd bevriend met Ariana en was te zien in de 'Thank U, Next' video.

5) Robbie Shapiro (gespeeld door Matt Bennett)

via GIPHY

Na Victorious speelde Matt de rol van Gavin Landers in het tweede seizoen van 'American Vandal'. Ook was hij te zien in Ariana Grande's clip voor 'Thank U, Next'. Hij speelde ook gastrollen in bekende series als 'Shameless, the Big Bang Theory en Grey's Anatomy'.

Mr. Sikowitz (gespeeld door Eric Lange)

Eric Lange was recentelijk nog te zien als detective Robert Parker in de Netflix-serie 'Unbelievable.' Je kunt hem ook kennen als CIA-chief Bill Stechner in seizoen twee en drie van 'Narcos'.