Nu te koop bij AliExpress: een werkende McDonalds bestelpaal

Is je huis wel echt een huis zonder McDonalds bestelpaal?

aliexpress

Vanuit je woonkamer een Maccie bestellen is niets nieuws en hartstikke chill, maar je loopt dan wel iedere keer de bestelpaal ervaring mis.

via GIPHY

En een ervaring is het. Want zeg maar eerlijk... Ook jij bedient zo'n bestelpaal met nét iets meer attitude dan de gemiddelde touchscreen waar je mee te maken krijgt in je leven. Iedere keer een klein genietmomentje. Maar meestal laat je 'm met pijn in je hart laat schieten om op de bank te kunnen blijven liggen.

via GIPHY

Maar gelukkig is daar ome Ali, waar je alles maar dan ook echt ALLES kunt kopen. Inclusief zo'n McDonalds bestelpaal, dus.

Aliexpress

En die werkt ook nog eens echt. Niet exact hetzelfde als in de Mac natuurlijk, maar hij draait gewoon op Android dus online bestellen kan wel.

Aliexpress

Naast een 24 inch touchscreen krijg je een standaard én een echt werkend pinautomaat en een bonnenprinter voor de ultieme ervaring.

Alibaba

Enige jammere: je droom uit laten komen is niet goedkoop. 789,26 inclusief verzendkosten om precies te zijn. Maar noem één ding waaraan je die 700 ekkies beter kunt besteden... Precies.

via GIPHY

Bizar
  • <a href="https://man-man.nl/aliexpress-mcdonalds-bestelpaal/" target="_blank" rel="nofollow">man-man</a>
  • AliExpress