11 Winkelmedewerkers delen de meest bizarre verzoeken die ze hebben gekregen

Vreemde mensen

jurassic park

1) "Terwijl ik iemand's grote boodschappenbestelling aan het inpakken was, kreeg ik het verzoek om niet teveel tassen te gebruiken. En ze ook niet te zwaar te maken. Dat is niet hoe natuurkunde werkt, mevrouw."

@Davewal via Twitter

via GIPHY

"Ik werkte als restaurantmanager toen er iemand binnenkwam die en gratis taart eiste. Hij had namelijk in een ander restaurant (niet van mij en ook niet van dezelfde keten) een taart gekocht met een stukje plastic erin. Ik reageerde verbaasd, maar hij gaf me alleen maar een lijstje met smaken die hij accepteerde als reactie."

@punmagnate via Twitter

via GIPHY

3) "Een vrouw was klaar met het inpakken van haar boodschappen, pakte haar karretje en beukte er keihard mee tegen een rij ramen. Ze draaide zich naar me om en vroeg me verbaasd waarom daar geen deur zat. En of daar dan geen deur hoorde te zitten."

@AmandaJane314

via GIPHY

4) "Ik werk als museumbewaker. Iemand zei dat 'ie bang was voor de kunst en of ik met hem naar de kunst wilde kijken."

@comptroller via Twitter

via GIPHY

5) "Ik werkte op een tennisbaan en een man belde altijd om te vragen of het regende. Hij woonde een paar straten verderop."

@Amy_bugg via Twitter

via GIPHY

6) "Het kind van een klant doet een project over dinosauriërs en kon niet geloven dat we geen enkel boek hadden met echte foto's van echte dino's."

@WaterstonesPicc via Twitter

via GIPHY

7) "Ik werk in een dierenwinkel en er belde een keer een klant om een bezorging te plannen. Hij wilde ook een hondenspeeltje, maar wist niet welke. Ik moest ze allemaal laten piepen door de telefoon zodat hij kon beslissen welke de goede was."

@Kristinneuman via Twitter

via GIPHY

8) "Ik werk op een tankstation en een gast vroeg een keer of hij een refund kon krijgen voor de benzine die hij net had getankt, want hij had zich bedacht. Ik moest uitleggen dat de benzine al in zijn auto zat, dus dat er niets meer aan te doen was. Hij eiste een oplossing en is uiteindelijk woest weggestormd."

@ObscureAaron via Twitter

via GIPHY

9) "Ik hielp een keer een vreemde met het uitzoeken van wat bier in de supermarkt. Ze zei dat ik de krat naar haar auto moest dragen. Ik stelde voor om iemand te zoeken die haar kon helpen. Ze werd toen boos, zei dat ze haast had en dreigde me te laten ontslaan. Pas toen besefte ik dat ze dacht dat ik daar werkte."

@paulteta via Twitter

via GIPHY

10) "Ik werkte in een cd- en dvd-winkel en een vrouw vroeg of we een exemplaar van 3 Dalmatiërs hadden. Ik dacht dat ik haar verkeerd had begrepen, waarop ze boos reageerde met: 'Ik weet het niet, het kunnen er meer zijn.'"

@PanickedIdiot via Twitter

via GIPHY

11) "Toen ik in een videotheek werkte kwam er een keer een oude vrouw een gratis dvd halen via een coupon uit de krant. Ze belde later op om te zeggen dat hij niet werkte. Ik vroeg haar of de dvd-speler aan stond. Waarom ze reageerde met: 'de wat?'"

@eddytheaxe via Twitter

via GIPHY

De Leven
  • Jurassic Park